Asus Strix GTX 1060 CS:GO 100 FPS sorunu

Thursy

Megapat
FX 8350 4.3 GHz'de voltajsız kullanıyorum. 12 GB 1600 MHz DDR3 RAM var. 1060'a geçmeden önce R9 280 kullanıyordum aynı işlemci ile +200 FPS alıyordum.
Xbox DVR kapalı.
Güç seçenekleri performansta.
Herhangi bir FPS'yı kısıtlayacak program yok. Vsync kapalı.
nVidia 368.95
Valley bench 1.0 skoru
1.png

Windows 10 Sürüm 1607 İS Derlemesi 14393.51

2 haftadır çözüm arıyorum. Kurmadığım driver atmadığım format kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşamıştım, yalnızca CS:GO'da fps düşüşü gerçekleşiyordu, ekran kartı çalışmıyor gibiydi nedense. Bir fikrim var ama anakartının markasını öğrenebilir miyim?

Rx 470 ile 30 fps alıyordum. Kaç kere driver kurdum tekrar sildim olmadı en sonunda kullandığım virüs programı Vulkanın çalışmasını engelliyormuş. Sizde bir bakın isterseniz virüs programınıza.

Anakartin tahmin ediyorum ki 970 gaming MSI. Iade et ve Asus 970 Pro Aura yada 990FX chipsetli al. 970 gaming kronik bir isinma sorunu var. Baska turlu cozulmuyor.

Aynı sorunu bende yaşamıştım, yalnızca CS:GO'da fps düşüşü gerçekleşiyordu, ekran kartı çalışmıyor gibiydi nedense. Bir fikrim var ama anakartının markasını öğrenebilir miyim?

Doğru tahmin anakartım msi 970 gaming. Hiç bir sorun yaşamadım ve ya belirtisi olmadı nasıl anlayabilirim anakarttan olduğunu?

Konuda yazan çözümlerin %80'ini denedim ancak malesef çözüm alamadım. Sadece nvidia denetim masasını ve antivirüsü denemedim.

Eğer sorununuz hala çözülmediyse şuna bir göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 8.1 kullanıyorum xbox uygulaması yok.

Aynı sorunu bende yaşamaktayım. Asus GTX 1060, i5 6500 işlemci, MSI B250m anakartım bulunmakta. Bilgisayarı 5-6 ay önce aldım. Aldığımda hiçbir sıkıntısı yoktu 300-400 fps civarı cs oynayabiliyordum . Son birkaç gündür 100 civarı gezmekte hatta oyun kalabalık olduğunda 80-90'ları görüyorum. (Monitörüm 144 hz)

Bas bas bağırıyorum asus ekran kartı almayın diye. Bana kızanlar oluyor buyrun Zotac 1060 ile valley skorum:
WhatsApp Image 2017-09-09 at 00.12.23.jpeg

Cs:Go için reddit gibi sitelerde bu sorunun çözümüne dair bazı komutlar var göz atmanı öneririm

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı