Asus Strix GTX 1070 Ti Isınma Sorunu

chiatte

Hectopat
Daha fazla  
2.El ekran kartı aldım. Asus Strix GTX 1070 Ti internet videolarında kartın ısınmamasıyla meşhur olduğunu görürken, Heaven Benchmark 4.0'da kartım 82 derecelere çıktı. Bunun sebebi ne olabilir? 1850 MHZ civarında çalışıyordu. 82'yi geçmiyor fakat o ısıya çok hızlı yükseliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.El ekran kartı aldım. Asus Strix GTX 1070 Ti internet videolarında kartın ısınmamasıyla meşhur olduğunu görürken, Heaven Benchmark 4.0'da kartım 82 derecelere çıktı. Bunun sebebi ne olabilir? 1850 MHZ civarında çalışıyordu. 82'yi geçmiyor fakat o ısıya çok hızlı yükseliyor.
Hocam 2. El olmasından dolayı bir sıkıntı olabilirmi almadan önce test yapıp değerlere bakmışmıydınız. Bende de strix var genelde ultra ayarlarda max 65 boşta 35 lerde çaışıyor. Arkadaşların dediği gibi kasa da önemli bi faktör.

Thermaltake Versa N21 600w Mid Tower Kasa . Almadan önce testleri yaptık firestrike benchmarkta en fazla 61 dereceyi görmüştü. Şu anda darboğaz yapan bir sistemim var yalnız işlemcim i5 6600 ana kartım h110m gaming. Bunlarda sebep olabilir mi? ryzen 2600 x ve msi x470 gaming aldım ama işlemci ve ana kartı satacağım için daha takmadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Thermaltake Versa N21 600w Mid Tower Kasa . Almadan önce testleri yaptık firestrike benchmarkta en fazla 61 dereceyi görmüştü. Şu anda darboğaz yapan bir sistemim var yalnız işlemcim i5 6600 ana kartım h110m gaming. Bunlarda sebep olabilir mi? ryzen 2600 x ve msi x470 gaming aldım ama işlemci ve ana kartı satacağım için daha takmadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Darboğaz ısıya etki etmez. Performansa etki eder. Isıya etki eden şeyler ise;
Fan, kasa, soğutucu, soğutma tipi (hava soğutma, sıvı soğutma) .

Darboğaz ısıya etki etmez. Performansa etki eder. Isıya etki eden şeyler ise;
Fan, kasa, soğutucu, soğutma tipi (hava soğutma, sıvı soğutma) .

Anladım, didik didik nedenini arıyorum alırken benchmarkta 61 derecede olan kart 80-85 arasına nasıl çıkıyor diye. Kasa'da çok kötü değil sanıyorum bunun yanında hadi kasam çok kötü diyelim yine 3 fanlı rog strixin 85 üstüne çıkması normal mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı