Asus Strix GTX 1070 Ti Isınma Sorunu

chiatte

Hectopat
Daha fazla  
2.El ekran kartı aldım. Asus Strix GTX 1070 Ti internet videolarında kartın ısınmamasıyla meşhur olduğunu görürken, Heaven Benchmark 4.0'da kartım 82 derecelere çıktı. Bunun sebebi ne olabilir? 1850 MHZ civarında çalışıyordu. 82'yi geçmiyor fakat o ısıya çok hızlı yükseliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silverstone RL06 kasa kullanıyorum hava akışı için çok ideal bir kasa. Satılıyor mu bilmiyorum ama düşünebilirsiniz. Sadece fanları kontrol edilemiyor son devirde çalıştığından hafif sesliler. Bende Strix 1080 var 60-65' i hiç geçmedi gördüğüm kadarıyla.
Şurada kasaların performansları var tabi her kasa burada olmasa da küçük bir fikir verebilir size. Fan hızlarına da dikkat edin. O da bir etken sonuçta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa sorununu dert etmeyin test esnasında yan kapagı söküp deneyin. 80 derece normal bence. Ekran kartı termal macun yenileme yapılırmı bilmiyorum. Ben AMD kullanıcısıyım. NVİDİA GTX 1070 termal macun yenileme diye bakabilirsiniz videolara.

Zaten baktım harcama 600-700 liranın üzerine çıkıyor fanlarla vs kasayı yan kapak olmadan kullanıcam. Başka bir şey gelmedi aklıma. Çünkü anladığım kadarıyla güzel bir kasa alsam bile ek soğutucular gerekebilir.

Ekran kartı sıcaklıgı anarmal dereceye çıkarsa oyun içinde görüntüyü keser hocam. Böyle bir sorununuz yoksa normal deger. 80 derecede oyun akıcı sıkıntısız oynuyorsanız dert etmeyin. Ama görüntü keser görüntüde yer yer renk lekeleri oluşuyorsa ekran kartı sorunlu demektedir.

Eğer çok para vermek istemiyorsanız hava akımı iyi olan uygun fiyata alabileceğiniz bir çok kasa modeli var aslında. Kasanın kapağını acik kullanmamanızı tavsiye ederim.

@ksn
Kısa sürelerde bolca tozlanma yapar ve bileşen ömrünü kısaltır. Her gün kasa içini temizliyorsanız, haftada bir de termal macun değişimi ve fan temizliği yapıyorsanız sorun olmaz, kapak açık kullanabilirsiniz. Ha yok yapmıyorsanız, kapağı kapalı tutmak çok daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…