Biosdaki ayar hocam.Biosdaki ayarı mi diyorsunuz? Yoksa başka bir ayar mı? Ama bırakacağını sanmıyorum.
Hayır bırakmaz.ASUS System Performance garanti dışı bırakır mı?
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.Hayır bırakmaz.
O.C yapmaya gerek duymuyorum ama bi ara yapmıştım ve garanti dışı kalır diye korkmuştumYanlış anlamadıysam O.C yapmak istiyorsun, O.C yapmak garanti dışı bırakmaz , O.C yapacak iseniz sıcaklık değerlerini kontrol etmenizde fayda var zira aşırı yüklenmek sıkıntı yaratabilir.
O.C yapmak garanti dışı kalmaz , O.C ile aşırı yüklenme yaparsanız oluşacak sorunlardan dolayı garanti dışı kalabilirO.C yapmaya gerek duymuyorum ama bi ara yapmıştım ve garanti dışı kalır diye korkmuştum
Hocam ben sadece asus system performance kullanmıştım, onun dışında bi O.C yapmadım. RAM MHz arttırma dışında, RAM MHz advanced mode'dan yükselttimO.C yapmak garanti dışı kalmaz , O.C ile aşırı yüklenme yaparsanız oluşacak sorunlardan dolayı garanti dışı kalabilir
Bir sıkıntı çıkmaz dimi hocam ?O.C yapmak garanti dışı kalmaz , O.C ile aşırı yüklenme yaparsanız oluşacak sorunlardan dolayı garanti dışı kalabilir
Keyfine bak yaa. Bişey olmaz. Sıkıntı çıkarcak olsalar öyle ayarlar koymazlardı.Hocam ben sadece asus system performance kullanmıştım, onun dışında bi O.C yapmadım. RAM MHz arttırma dışında, RAM MHz advanced mode'dan yükselttim
Bir sıkıntı çıkmaz dimi hocam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.