hermesbird
Centipat
Daha fazla
2 aylık ASUS RX 5500 XT kartım bir anda bozuldu ve garantiye verdim ilk başta değişim raporu vereceğiz dediler satın aldığınız yere götürürsünüz dediler. Satın aldığım yer olan sitem.com.tr de para iadesine zorladı beni onarım isteyin yoksa para iadesi yaparız stok olmadığı için dediler ve 2400'e aldığım kartın şu anki değeri 5000'den fazla. Kabul etmem mümkün değildi bu durumu ve ben de Asus'a onarım istediğimi söyledim. ASUS ise 20 iş gününü geçmesine rağmen kartı tamir edemedi. Bugün aradığımda da pişkin pişkin biz DOA verecektik, siz onarım istediniz diye dalga geçtiler. Bildiğin 20 iş gününü geçtiği için şikayet edeceğimi belirttim ve Sitem de bana bu olayın üstüne bana sorumlunun ASUS olduğunu söyledi. Artık kafayı yeme raddesine geldim. Teknik servisi aradığımda küfür etmemek için yumruk sıkar hale geldim. Asus alacak arkadaşlara ve bu saçma siteden alışveriş yapmayı düşünüyorsanız düşünmeyin Asus iyi bir marka olabilir ama Türkiyede ki teknik servisi yozlaşmış durumda tam anlamıyla
Şu an ne yapmalıyım? Kimi nereye şikayet etmeliyim ve asıl sorumlu kim?
Şu an ne yapmalıyım? Kimi nereye şikayet etmeliyim ve asıl sorumlu kim?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: