ASUS teknik servisi nasıldır?

dusan_ibra10

Centipat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming laptopumda Wi-Fi kartı düzenli çalışmıyor ve ekran donması ile mavi ekran hatasını sürekli alıyorum. Garanti süresi bitti ancak teknik servise göndermek istiyorum. Sizce güvenilir mi?

ASUS TUF Gaming laptopumda Wi-Fi kartı düzenli çalışmıyor ve ekran donması ile mavi ekran hatasını sürekli alıyorum. Garanti süresi bitti ancak teknik servise göndermek istiyorum. Sizce güvenilir mi?
Anakart işlemci pinlerim'in bir kaçı yamuk olduğu için teknik servis sitelerinden destek talebi oluşturdum 2 gün sonra UPS kargo ile kapımdan anakartı aldılar diğer gün ellerine ulaştı sonraki gün tamir edildi ve diğer gün elime ulaştı, muhtemelen aynı şehirde olsaydı çok daha hızlı sonuçlanacaktı. Destek talebi oluşturduğum yerden de ne halde görebiliyordum kontrol mü ediliyor, tamir mi ediliyor, edildi mi, kargoda mı her harekette bilgi kısmı değişiyordu. Teknik servisi aradığımda da direkt ulaştım ve cihazım hakkında almak istediğim tüm bilgileri tek tek saydı bana ve bu süreçte 1 kuruş para ödemedim. Valla ben razıyım hocam.

Laptopun modeli nedir acaba? TUF F17 cihazımda MediaTek WI-FI6 MT7921 kartı var. Aynı sorun bende de var. Ayrıca s z x tuşları bozuk, klavyenin garantide değişmesine rağmen yine bozuldu. Hem wifi kartı hem klavye kronik arızalı ancak servis bunu kabul etmiyor. Servis güvenilir o konuda sorun yaşamazsın.

SSD sıcaklığı nasıl. A15 de Wi-Fi kartı SSD'nin altında kalıyor. SSD çok ısınıyorsa Wi-Fi'yi bozuyor olabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı