ASUS teknik servisi nasıldır?

Darth Waderr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba laptopumun hem genel temizliğini hem de SSD taktırmak istiyorum. Bunu serviste yaptırmayı düşünüyorum. Olası bir yanlış durumda garantiden çıkmasın diye ve ASUS'un müşteri hizmeti ile konuştum. Teknik servislerinde yapılabiliyormuş, oradaki ablam ile iyice konuştum. Olası bir durumda ne olur diye. Hatta ekran görüntülerini de aldım ne işe yarayacaksa manyaklık işte.

Neyse, asıl konuya gelelim, ASUS'un teknik servisleri nasıl İstanbul'da 4 tane merkez varmış. Hangisine gitmeliyim ve hangi tedbirleri almalıyım? PC'mi elden vereceğim hadda gözümün önünde yapılabiliyorsa PC'min yanında duracağım. Yasaksa da duracağım.

Servisi ASUS açtı mı sanıyorsun sen? Hayrola para falan mı verdiler bu kadar savunman için?

Al kendi konum:

Şikayetlere de Şikayetvar sitesinden bakabilirsin.

İstanbul tarafında iyi bir servis söylemek zorunda olduğumu kim söyledi? Ben deneyimimi ve bilgimi aktarırım kenara çekilirim, demek ki İstanbul tarafında bildiğim bir servis yokmuş ki bu konuda bilgi vermedim.

ASUS açtı sanmıyorum tabii ki de o kadar cahil olamam ASUS'un yetkili servisi ancak parça çalacaklarını düşünmüyorum. Arkadaş İstanbul tarafındaki servislerin durumunu sormuş bende deneyimime göre sevispointin iyi olduğunu söyledim SMS infocomm daha uzun ve sıkıntılı süreç yaşatmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı