ASUS Türkiye teknik servisi kanun ihlalleri

THH ye başvururken tabi ki Asus'u da şikayet edebilirsiniz. Bunda sorun yok hocam. Önemli olan servis için belirteceğiniz olayları sınırlandırmak. Mesela elinizdeki servis tutanağındaki "izinsiz hiçbir işlem yapılmayacak" çok değerli ve kesinlikle kullanmalısınız.

Geri kalan iletişiminizin çoğu zaten Asus ile mailden ibaret, bence bunların hepsini belirttiğiniz gerekçeler ile kullanabilirsiniz.
 
Asus Rog Forumu ve Asus HQ maili aracılığı ile iki yerden de Asus Amerika Genel Merkezi'ndeki yetkililerle iletişime geçtim ve kendilerine belgeleri, epostaları ve işlemlerin işleyişini anlatan yazılar ilettim. Geri dönüşü konusunda sürekli takipteyim.
Güncelleme: Asus Rog forumu da Asus HQ'de konuda herhangi bir destek sağlamayacağını gösterdi. Her ikisi de gönderdiğim belgeleri umursamayarak umursamaz cevaplar verip bir sorun olmadığı yönünde dönüş yaptılar. Belgeleri düzenleyip yarın burada THH dosyasını (özel bilgiler sansürlü) şekilde paylaşacağım son bir kez görüş vermek isteyenler olursa diye. Cumartesi günü de online şekilde dosyayı açmayı düşünüyorum.
1716464736815.png

1716464752325.png
 

Geri
Yukarı