Evo yazan modeller yenilenmiş modeller.Yok Corsair'i biliyorum. Kasanın içindeki PSU Corsair mı diye sordum. Bu arada yenilenmiş olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Yani siz neye göre anladınız?
Evo yazan modeller yenilenmiş modeller.Yok Corsair'i biliyorum. Kasanın içindeki PSU Corsair mı diye sordum. Bu arada yenilenmiş olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Yani siz neye göre anladınız?
Technopat'ın çektiği videoya göre Yenilenmiş 1660S'te herhangi bir "Evo" ibaresi bulunmuyor.Evo yazan modeller yenilenmiş modeller.
Hocam afedersiniz, ben TUF serisi olduğunu görmedim. Ben Asus Dual serisinde evo yazan yenilenmiş versiyon olduğu için direkt yazdım.Technopat'ın çektiği videoya göre Yenilenmiş 1660S'te herhangi bir "Evo" ibaresi bulunmuyor.
Tamamdır hocam sorun yok.Hocam afedersiniz, ben TUF serisi olduğunu görmedim. Ben Asus Dual serisinde evo yazan yenilenmiş versiyon olduğu için direkt yazdım.
Yani benim sipariş ettiğim, senin de siparişini vereceğin bu sistemde ekran kartlarımız yenilenmiş model oluyor sanırım? Öyleyse şanslıyız. Ben ufaktan araştırdım zaten öyle olduğu söylendi diye sipariş vermiştimTamamdır hocam sorun yok.
Aynen, muhtemelen öyle oluyor. Bu arada sistem elinize ulaşınca PSU modelini söyleyebilir misiniz?Yani benim sipariş ettiğim, senin de siparişini vereceğin bu sistemde ekran kartlarımız yenilenmiş model oluyor sanırım? Öyleyse şanslıyız. Ben ufaktan araştırdım zaten öyle olduğu söylendi diye sipariş vermiştim![]()
Söylerim tabii ki. Umarım sorunsuz ulaşır da bu seferAynen, muhtemelen öyle oluyor. Bu arada sistem elinize ulaşınca PSU modelini söyleyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.