Çözüldü ASUS TUF 3080 70 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Traşköpüğü2

Hectopat
Merhaba öncelikle iyi forumlar 1 ay önce aldığım ASUS TUF 3080 oyunlarda sabit 70 derece çalışıyor bana biraz yüksek gibi geldi. İncelemelere baktığımda normalde 62 63 arası çalıştığını gördüm. Kasam XPG battlecrusier ama o kadar dar değil açıkçası.

Çözüm
Merhaba sorunu çözdüm çözümüm ise öncelikle 240 mm sıvı soğutucu fanını 360mm ile değiştirdim sonra ekran kartına özel fan eğrisi ayarladım 60 dereceye geldiği an %100 çalışacak şekilde ve kasanın arka tarafındaki ekran kartı slotlarını kaldırdım bu şekilde nefes alıyor ve şu anda o Valorant'ta 70 derece olan kart şu an 55'i zor görüyor.
@RPM hocam size gelsin bu.
Gerçekten kötü mü hava akışı?

Kötü değil.
Fiyatına göre iyi değil diyelim.

Ben görüntüsü için alacağım zaten, ayrıca fazladan 3 fan da olacağı için bende kart 70 dereceyi görmez.

@RPM hocam size gelsin bu.
Gerçekten kötü mü hava akışı?
Hayır, yanlarda 3-4 parmak geçecek kadar boşluklar var ama kasa şık dursun diye temperli yapılmış.
Zaten bu kasayı alacak adam sıvı soğutma + iyi soğutmaya sahip ekran kartı alacağından sorun olmaz.
Arkadaşta da sorun yok 70 derece gayet iyi.

Merhaba sorunu çözdüm çözümüm ise öncelikle 240 mm sıvı soğutucu fanını 360mm ile değiştirdim sonra ekran kartına özel fan eğrisi ayarladım 60 dereceye geldiği an %100 çalışacak şekilde ve kasanın arka tarafındaki ekran kartı slotlarını kaldırdım bu şekilde nefes alıyor ve şu anda o Valorant'ta 70 derece olan kart şu an 55'i zor görüyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı