ASUS TUF 4070 Ti vs ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC

ROG şu an 33 bin TL. Tekrar düşününce mantıksız geldi hocam. Üstüne 2 bin eklenince zaten 4080 alınıyor. TUF'la ROG arasında ciddi bir fark da olmaz herhalde. İkisinin de soğutması iyi gözüküyor YouTube'da

Videolu kanıtını gördüyseniz soğuduğuna dair, elbette ki ucuz olanı alın.

@Seboş 24000 tl

Bir ara 4000 serisi kartlara 2023'ün son çeyreğinde Super modeller çıkacak diye haber okudum. 4070 Super 16 GB VRAM şeklinde gelecekmiş sanırım. Öyle olursa bayağı üzüleceğim 😂

Öyle bir şey olmaz ve satılmaz superler Ti'lardan daha az FPS verir ve 7800XT ile aynı FPS verir

Çıkacağı doğru ama

Niye kankam sen bayağı bayağı AMD fanatiğisin 😂 ikincisi, WattMan hatası falan da almıyorsan zaten iyi ki NVIDIA almamışsın. Para israfı oluyor çünkü

İşlemci nedir sizin

Hocam şu an 2K monitörümü 5 ay falan kullanacağım. Sonra 2.ele satıp 4K alacağım
O yüzden zaten dert ettim bu ekran kartı konusunu 😂 yoksa eğer hep 2K kullanacak olsaydım direkt 4070 Ti alır geçerdim şu an

4K monitör alacaksan, 4070 Ti'yi aklından bile geçirme. 4080 en az. 4K kullanıcısı olarak söylüyorum. 3090 var, 4070 Ti ile neredeyse aynı ama DLSS olmadan 4K da 120 FPS olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı