ASUS TUF 4070 Ti vs ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC

4080 bile Starfield'da 40 küsur FPS aldı şaştım kaldım.

Optimizasyon özürlü starfiled frame generation modunu kullansak bayağı fark eder frame generation modu ile 4060 90 FPS oynatıyordu ultrada.

4K monitör alacaksan, 4070 Ti'yi aklından bile geçirme. 4080 en az. 4K kullanıcısı olarak söylüyorum. 3090 var, 4070 Ti ile neredeyse aynı ama DLSS olmadan 4K da 120 FPS olmuyor.

Tam aklımda oturduydu soğudum şu an yeminle 😂 neyse umarım cuma günü 4080 indirime girer. Bu fiyatlar niye bu kadar yükseldi onu da anlamadım. 3 4 ay önce millet 25 binlerden aldı bu 4080i

@Seboş bundan sonra çıkacak oyunların hepsi böyle olacak bence

@Kiss0fdeath kardeş eğer ki 2 yıl sonra 5090 alacağım diyorsan bunlar fazla

karıştırmayın adamın kafasını :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video buydu herhalde

4080 bile Starfield'da 40 küsur FPS aldı şaştım kaldım

@arandur hocam kartınız kaç derecelerde geziniyor

3090 ASUS TUF, 75 filan en fazla ama kasam sağlam, oda klimalı.

Tam aklımda oturduydu soğudum şu an yeminle 😂 neyse umarım cuma günü 4080 indirime girer. Bu fiyatlar niye bu kadar yükseldi onu da anlamadım. 3 4 ay önce millet 25 binlerden aldı bu 4080i

Zorla 4080. Yapacak bir şey yok. Ben de 3090 satıp 4090'a geçeceğim gibi. 3090 da çok ucuz 2. elde. Hala üzerine 30 küsur k vermek koyuyor.

Aynen gördüm bu videoyu. Cidden bu kadar büyük paralar verip de böyle FPS almak insanı enayi yerine koyuyor. VRAM iyi diye 4080 4090 alıp 1-2 sene sonra FPS'ler 30a 40a düşecek. VRAM de kurtarmayacak hâliyle. O yüzden zaten bu yönden bakınca da 4080 4090 falan çok gereksiz geliyor. Şu an bence 4K oyun için ideal bir ekran kartı üretilmedi daha. 5000 serisi çıkınca tam oturur 4K @Spyhis

@Seboş bundan sonra çıkacak oyunların hepsi böyle olacak bence.

@Kiss0fdeath kardeş eğer ki 2 yıl sonra 5090 alacağım diyorsan bunlar fazla.

Karıştırmayın adamın kafasını :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video buydu herhalde.

Firmaların optimizasyona dikkat etmesi lazım Steam'de millet hala 1650 kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı