Evet hocam.Hocam merhabalar ,ben bir arkadaşıma bu laptopu önerdim de macun değişmekten kasıt kalitesiz macun ile mi geliyor bilgisayar?
Evet hocam.Hocam merhabalar ,ben bir arkadaşıma bu laptopu önerdim de macun değişmekten kasıt kalitesiz macun ile mi geliyor bilgisayar?
Arkadaş siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım, ekran 3ms, Asus'un kendi sitesinde teknik özellikler kısmında bu modelin altında 3ms response time yazıyor. Sağdan soldan duyduğunuz ezbere şeylerle gelip de insanlara yanlış bilgi vermeyin.Kesinlikle alma üç beş fazla ver ROG serisi al 25ms ekran ile oyunlardan zevk almazsın artı ısınması da cabası oyun içinde 1 saat sonra performansı düşer RTX 4060 aldım diye kendini kandarırsın.
İşlemcisi i5-12500H ile i7-12700H arasında bir yerde, oyun için gayet yeterli. Tabii ki imkan varsa i7 alınması daha iyi.İşlemcisi zayıf ama panel ve batarya konusunda kendi segmentindeki tüm cihazlardan ònde a15.
İşlemcisi i5-12500H ile i7-12700H arasında bir yerde, oyun için gayet yeterli. Tabii ki imkan varsa i7 alınması daha iyi.
Sizin dediğiniz 165 Hz modeller için geçerli sadece. İyi günler.Arkadaş siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım, ekran 3ms, Asus'un kendi sitesinde teknik özellikler kısmında bu modelin altında 3ms response time yazıyor. Sağdan soldan duyduğunuz ezbere şeylerle gelip de insanlara yanlış bilgi vermeyin.
RTX 3080 4060'tan daha güçlü bir karttır, ilk defa gördüm o modeli.
Doğru mu sistem özellikleri yoksa yazım hatası mı?
Teknik incelemenin olduğu kaynağı atar mısınız merak ettim?Sizin dediğiniz 165 Hz modeller için geçerli sadece. İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.