ASUS TUF A15 alınır mı?

Arkadaş siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım, ekran 3ms, ASUS'un kendi sitesinde teknik özellikler kısmında bu modelin altında 3ms response time yazıyor. Sağdan soldan duyduğunuz ezbere şeylerle gelip de insanlara yanlış bilgi vermeyin.

Seninde gözün kör herhalde 1080p modelde 3ms yok 3ms olan 1080p üzeri panelde var.
Dikkatli bak 1080p palel bölumünde msden bahsetmemiş bile.

Teknik incelemenin olduğu kaynağı atar mısınız merak ettim?
Kendi kullandığım cihaz. İnternette illaki incelemelerin yapıldığı kaynaklar vardır lakin 4060 modelini bulamadım. Çok da mühim değil zaten Asus kendi sitesinde 3 MS ekranların 165Hz 2K olduğunu belirtmiş. 144Hz 1080P ekranlarda herhangi bir ibare bulunmamakta.

Kendi kullandığım cihaz. İnternette illaki incelemelerin yapıldığı kaynaklar vardır lakin 4060 modelini bulamadım. Çok da mühim değil zaten ASUS kendi sitesinde 3 ms ekranların 165Hz 2K olduğunu belirtmiş. 144Hz 1080p ekranlarda herhangi bir ibare bulunmamakta.

Kendi kullandığım cihaz. İnternette illaki incelemelerin yapıldığı kaynaklar vardır lakin 4060 modelini bulamadım. Çok da mühim değil zaten ASUS kendi sitesinde 3 ms ekranların 165Hz 2K olduğunu belirtmiş. 144Hz 1080p ekranlarda herhangi bir ibare bulunmamakta.

Arkadaşın biride 3 maymun olmuş ben 6 sene TUF Gaming'in birçok cihazıni kullandım bana sallıyor şu an elimde ROG G16 var kıyaslanmayacak derecede kalite farkı var.
Ekran zaten kıyaslanamaz TUF'un o modelini alacak kişi oyundan bir şey anlamaz almışken tam donanımlı bir şey almalarını istiyorum sonra ah başım demesin.

Arkadaşın biride 3 maymun olmuş ben 6 sene TUF Gaming'in birçok cihazıni kullandım bana sallıyor şu an elimde ROG G16 var kıyaslanmayacak derecede kalite farkı var.
Ekran zaten kıyaslanamaz TUF'un o modelini alacak kişi oyundan bir şey anlamaz almışken tam donanımlı bir şey almalarını istiyorum sonra ah başım demesin.
Yok be rekabetçi oyunlar dışında çok farketmiyor. Lakin tabi ki bütçe içindeyse kaliteli bir şey almak daha iyi olur. Tuf düşük segmentinde kötü ekran kullanıyor olsa da ghosting sorunu görmedim. Ondan dolayı bir problem yaratmadı.

Boş yapmışsın. Dediklerinin hepsini de sana misliyle iade ediyorum.
ROG'un daha üst düzey olduğunu biliyorum zaten, sen fiyat farkından haber ver. Ayrıca oyun oynanmaz diye gömmüşsün direk, gayet de rekabetçi oynanıyor. herhangi bir ibare bulunmaması onu 25 ms panel mi yapıyor? Bizzat Asus'un teknik servisini arayıp kendim soracağım müsait olduğumda.

Yok be rekabetçi oyunlar dışında çok fark etmiyor. Lakin tabii ki bütçe içindeyse kaliteli bir şey almak daha iyi olur. TUF düşük segmentinde kötü ekran kullanıyor olsa da ghosting sorunu görmedim. Ondan dolayı bir problem yaratmadı.

Kimsenin tercihine karışam bütcesi yeten var yetmeyen var ama önerim kalitede yana 25ms olan laptopu da övmem kusura bakmayın. Almak isteyen varsa alsın ilgilendirmez.

Boş yapmışsın. Dediklerinin hepsini de sana misliyle iade ediyorum.
ROG'un daha üst düzey olduğunu biliyorum zaten, sen fiyat farkından haber ver. Ayrıca oyun oynanmaz diye gömmüşsün direk, gayet de rekabetçi oynanıyor. Herhangi bir ibare bulunmaması onu 25 ms panel mi yapıyor? Bizzat ASUS'un teknik servisini arayıp kendim soracağım müsait olduğumda.

3ms olduğunu söylüyen sensin. Bende büyük ihtimal TUF 25 ms'tir. Ki öyle ona göre kıyaslama yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin tercihine karışam bütcesi yeten var yetmeyen var ama önerim kalitede yana 25ms olan laptopu da övmem kusura bakmayın. Almak isteyen varsa alsın ilgilendirmez.

3ms olduğunu söylüyen sensin. Bende büyük ihtimal TUF 25 ms'tir. Ki öyle ona göre kıyaslama yaptım.

Ben sayfadaki bilgiye göre söyledim evet 2K çözünürlük için yazmışlar ancak 1080p için herhangi bir ibare olmaması da onu 25 ms yapmaz kaynak istedim atmadınız.
Düzgün konuş daha doğrusu Türkçe konuşmayı öğren önce, sonra benimle tartış, senin gibileri kaale bile almamak gerek aslında.

Ben sayfadaki bilgiye göre söyledim evet 2K çözünürlük için yazmışlar ancak 1080p için herhangi bir ibare olmaması da onu 25 ms yapmaz kaynak istedim atmadınız.
Düzgün konuş daha doğrusu Türkçe konuşmayı öğren önce, sonra benimle tartış, senin gibileri kaale bile almamak gerek aslında.

Haksız olduğun için sinirleniyorsun bana sallarken iyiydi okuduğunu anlımıyorsun daha haydi iyi günler:)

Tamam sensin, TUF çöp aynen, boşa dememişler cahille tartışma diye 😉
Ben hala kaynağı merak ediyorum, FA507NV modelinin 25ms olduğunu gösteren bir kaynak atarsa birisi çok memnun olacağım, merak ettim cidden.

https://www.notebookcheck.net/Asus-...an-RTX-4050-and-a-144-Hz-screen.725720.0.html

Tamam sensin, TUF çöp aynen, boşa dememişler cahille tartışma diye 😉
Ben hala kaynağı merak ediyorum, FA507NV modelinin 25ms olduğunu gösteren bir kaynak atarsa birisi çok memnun olacağım, merak ettim cidden.
Ama 4050 bu demeyin ikisinde de aynı panel kullanılıyor.

Bu arada testlerdeki sonuçlardan daha farklı sonuçlar alıyorum ben. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı