ASUS TUF A15 alınır mı?

https://www.notebookcheck.net/Asus-...an-RTX-4050-and-a-144-Hz-screen.725720.0.html

Ama 4050 bu demeyin ikisinde de aynı panel kullanılıyor.

Bu arada testlerdeki sonuçlardan daha farklı sonuçlar alıyorum ben. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.

Bu sonuçlara bakarsak Victus ile MSI daha da berbatmış TUF'tan. Victus ile TUF arasında kesinlikle TUF derim.
Gerçi gözle görülür farkedilir bir gecikme yok, ben 165Hz 2ms Acer kullanıyorum ona rağmen fark hissetmedim, ne kadar doğru tartışılır.

Çoğu modern laptop CPU bu sıcaklıklara erişiyor artık yük altında dostum. Dert etmeyin, havalandırma iyi ise bu sıcaklıklar zarar vermez laptopa.

3ms zaten bu.

3 ms değil, 25 ms. Orada yazan değer QHD panellerinin değeri.

Bu sonuçlara bakarsak Victus ile MSI daha da berbatmış TUF'tan. Victus ile TUF arasında kesinlikle TUF derim.
Gerçi gözle görülür farkedilir bir gecikme yok, ben 165Hz 2ms Acer kullanıyorum ona rağmen fark hissetmedim, ne kadar doğru tartışılır.
Victus kullanıyorum, günlük kullanımda ufak ghostingler fark ediliyor fakat oyunlarda asla rahatsız edecek düzeyde ghosting yok.

Ryzen'ların genel sıkıntısı, Intel tek çekirdekte bir tık daha üstün, doğru.
Ryzen 7 7735hs modelinde AMD daha çok performans değil verimliliği hedef almış bu a15 te batarya çok uzun gidiyor ancak tek çekirdek performansı düşük kalıyor, ryzen 5 7640hs işlemcisi bu işlemciden daha iyi mesela.

Ryzen 7 7735hs modelinde AMD daha çok performans değil verimliliği hedef almış bu a15 te batarya çok uzun gidiyor ancak tek çekirdek performansı düşük kalıyor, ryzen 5 7640hs işlemcisi bu işlemciden daha iyi mesela.
Aynen ama fiyatı da etkiliyor, 30 bin civarına almıştım cihazı o yüzden tolere ediyor bir şekilde. :)

ASUS A15 FA507NU 4050 ekran kartlı modelin ekran paneli budur:

Response time: 25 (typ.)(TR+td) ms olarak gözüküyor.

Maalesef firmalar bu noktada ya yanlış ya da eksik bilgi veriyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı