ASUS TUF A15 "Eco mode is currently not supported" hatası

Herkese selam. Ben ASUS TUF A15 bilgisayar aldım ama bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok. Armoury Crate uygulamasından bilgisayarı GPU eco moduna geçirmeye çalıştığımda alttaki uyarıyı alıyorum ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_0422.jpeg
    IMG_0422.jpeg
    114,8 KB · Görüntüleme: 186
  • IMG_0423.jpeg
    IMG_0423.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 183
Herkese selam. Ben ASUS TUF A15 bilgisayar aldım ama bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok. Armoury Crate uygulamasından bilgisayarı GPU eco moduna geçirmeye çalıştığımda alttaki uyarıyı alıyorum ne yapmalıyım?
Nvidia denetim masasından optimus modunu seçmelisiniz.
Aksi taktirde eco mod açılmıyor.

Hocam AMD ekran kartı sürücüsünü kurmamışım. Onu kurduktan sonra ekran yönetimi modu geldi oradan değiştirdim. Eyvallah sağ olun hocam.
Merhaba ben de benzer sorunu yaşıyorum. Ekran kartınız Nvidia değil mi, AMD ekran kartı sürücüsü ile belirtmek istediğiniz tam olarak nedir? Nasıl çözdüğünüz ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Merhaba ben de benzer sorunu yaşıyorum. Ekran kartınız NVIDIA değil mi, AMD ekran kartı sürücüsü ile belirtmek istediğiniz tam olarak nedir? Nasıl çözdüğünüz ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Biraz geç oldu kusura bakmayın. Harici ekran kartı NVIDIA fakat işlemcinin dahili ekran kartıda AMD o yüzden AMD ekran kartı driverını da kurmak lazım. ASUS'un sitesine girin. Driver bölümünü bulun. Driverların içinde Graphics bölümünde tümünü göster derseniz alt tarafta AMD Graphics driverı var. Onu kurduktan sonra düzelir.

Biraz geç oldu kusura bakmayın. Harici ekran kartı NVIDIA fakat işlemcinin dahili ekran kartıda AMD o yüzden AMD ekran kartı driverını da kurmak lazım. ASUS'un sitesine girin. Driver bölümünü bulun. Driverların içinde Graphics bölümünde tümünü göster derseniz alt tarafta AMD Graphics driverı var. Onu kurduktan sonra dü
Biraz geç oldu kusura bakmayın. Harici ekran kartı NVIDIA fakat işlemcinin dahili ekran kartıda AMD o yüzden AMD ekran kartı driverını da kurmak lazım. ASUS'un sitesine girin. Driver bölümünü bulun. Driverların içinde Graphics bölümünde tümünü göster derseniz alt tarafta AMD Graphics driverı var. Onu kurduktan sonra düzelir.
Hocam ben ASUS'un yasafasından 3MB'lik dosya indiridim AMD driver diye kurdum PC açtı kapadı kendini ben gene eco moda falan geçemiyorum ne yapmam lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı