ASUS TUF A15 ekran ışık sızması

Değişim talep et bu kadar çok fazla.

Böyle olmaz. Üstte de var aşağıda da var.

Normalleştirmeye çalışıyorlar izin vermeyin.

Değişim iste emin ol yeni gelen daha iyi gelecek bundan daha berbat olamaz.

Bak ekranin ortasindako bulutlanma denilen yerler normal fakat NVIDIA logosunun o taraftan çıkan ışık olmqz. Kamerwnin yaninda da var yüzde yüz değişim kabul görecek ve daha iyi ürün gelecek.

Bu ekran rezalet aynısı başıma geldi isyan etttim sonuç almıştım.

Nirmallestirmelerine izin vermeyin asla.

Kabul edilir sızma.

Dosya Ekleri

• images-1319.jpeg
    images-1319.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 189
Değişim talep et bu kadar çok fazla.

Böyle olmaz. Üstte de var aşağıda da var.

Normalleştirmeye çalışıyorlar izin vermeyin.

Değişim iste emin ol yeni gelen daha iyi gelecek bundan daha berbat olamaz.

Bak ekranin ortasindako bulutlanma denilen yerler normal fakat NVIDIA logosunun o taraftan çıkan ışık olmqz. Kamerwnin yaninda da var yüzde yüz değişim kabul görecek ve daha iyi ürün gelecek.

Bu ekran rezalet aynısı başıma geldi isyan etttim sonuç almıştım.

Nirmallestirmelerine izin vermeyin asla.

Kabul edilir sızma.

Evet, bakın ASUS canlı destek ile 2 gün ayri ayrı iletişime geçtigimde aynı şekilde normal diye ısrar etti müşteri temsilcisi, normal gibi gördüklerini bende hissettim. Şimdi ASUS ile telefonla iletişime geçiyorum değişim isteyeceğim, bu değişim raporu gelirse satıcı ile mi iletişime geçeceğim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-04-09-30-24-643_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-04-09-30-24-643_com.android.chrome.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 180
Büyük ihtimal asus servisi sms infocom ve diyecekelri şey aynen şu ips ışık sızması ips ekranlarda falan filan teknoloji kaynaklidir falan.

Direk degişim talep et yoksa hiç gönderme boşuna beklersin. Hocam

Panel değişimide yapma. Ürünü birebir değişim talep et.

Büyük ihtimal ASUS servisi SMS infocom ve diyecekelri şey aynen şu IPS ışık sızması IPS ekranlarda falan filan teknoloji kaynaklidir falan.

Direk degişim talep et yoksa hiç gönderme boşuna beklersin. Hocam.

Panel değişimide yapma. Ürünü birebir değişim talep et.

Aynı şekilde dedi üstteki yanitimda ekte ekledim cevaplarını.

O paraya boyle cihaz olmaz satilmaz. Thh ye basvursan kesin sonuc alirsin asusu inandir bir sekilde yuzde yuz sonuc alirsin. Fotolari mail yoluyla ilet telefon numarani vs yaz . Boyle olmaz. Bu gündüz bile belli olur.

Bir de sıfır ürün aliyorsun.

Varya iade edilen ayipli mallari mi ucuza indirimle satiyorlar anlamiyorum bu gercekren cok.

Internetten almadin mi direk değişim yap.

Eğer sms infocomsa normal diyecekler. Boşa gönderme hocam.

30 bin lira 3 asgari ücret ediyor, amerika'da ortalama maaş 1.5-2k.

Ayrıca Amerika'da PS5 550 dolar.
30 bin lira ülkemizde değerli olması maalesef gerçeği değiştirmiyor. Giriş seviyesi cihazda normal bu.

O paraya boyle cihaz olmaz satilmaz. Thh ye basvursan kesin sonuc alirsin asusu inandir bir sekilde yuzde yuz sonuc alirsin. Fotolari mail yoluyla ilet telefon numarani vs yaz . Boyle olmaz. Bu gündüz bile belli olur.

Varya iade edilen ayipli mallari mi ucuza indirimle satiyorlar anlamiyorum bu gercekren cok.

Eğer sms infocomsa normal diyecekler. Boşa gönderme hocam.
Adamı boşa uğraştırma giriş seviyesi cihazlarda var bu.

O paraya boyle cihaz olmaz satilmaz. THH'ye basvursan kesin sonuç alirsin ASUS'u inandir bir sekilde yuzde yuz sonuç alirsin. Fotolari mail yoluyla ilet telefon numarani vs yaz. Boyle olmaz. Bu gündüz bile belli olur.

Var ya iade edilen ayipli mallari mi ucuza indirimle satiyorlar anlamıyorum bu gercekren cok.

Eğer SMS infocomsa normal diyecekler. Boşa gönderme hocam.

ASUS'u aradım, bana müşteri temsilcisi mail atacağını söyledi fotoğrafları görmek için. Göndereceğim bakalım, sonrasında servise gönderip değişim talep edeceğim. Umarım olumlu dönüş olur rezillik resmen böyle bir şey yapmaları.

Var diye bir şey yok şans işi bu değişim talep et yeni gelen cihaz bundan kötü olamaz. Normalleştirme durumu.

Bana şahsen böyle ürün yollasalar dolandırılmış gibi hissederim.

ASUS'u aradım, bana müşteri temsilcisi mail atacağını söyledi fotoğrafları görmek için. Göndereceğim bakalım, sonrasında servise gönderip değişim talep edeceğim. Umarım olumlu dönüş olur rezillik resmen böyle bir şey yapmaları.
Servis normal diyecek hocam görürsün. Panel değişimi derseler bir düşün. Bozdurma hiç cihazı geri iste kalsın.

Var diye bir şey yok şans işi bu değişim talep et yeni gelen cihaz bundan kötü olamaz. Normalleştirme durumu.

Servis normal diyecek hocam görürsün. Panel değişimi derseler bir düşün. Bozdurma hiç cihazı geri iste kalsın.
Thh denersin istersen ama kesinlikle normal falan değil.
Normal olsa zaten sen yadırgamazsın.

Değişim talebi ASUS servisinden oluşturulmuyor mu?

THH denersin istersen ama kesinlikle normal falan değil.
Normal olsa zaten sen yadırgamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı