ASUS TUF A15 sıcaklıkları normal mi?

Spikexz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. ASUS TUF A15 laptopumun kışın donanım sıcaklıkları ile yazın arasında çok fark var. Sizce normal midir?
Bu kışın ki sıcaklıklar ↓↓↓

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da yazın ki sıcaklıklar ↓↓↓

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Default ayarlar için normal değerler ama biraz daha düşürmek isterseniz Armoury Crate yerine ghelper kurup işlemci gücüne sınır koyun hocam ve Denetim Masası güç seçenekleri plan ayarlarlarından en yüksek işlemci durumunu 100'den 97 veya 95e falan alın arada fark görürsünüz.

Default ayarlar için normal değerler ama biraz daha düşürmek isterseniz Armoury Crate yerine ghelper kurup işlemci gücüne sınır koyun hocam ve Denetim Masası güç seçenekleri plan ayarlarlarından en yüksek işlemci durumunu 100'den 97 veya 95e falan alın arada fark görürsünüz.

Performans da çok düşüş yapar mı hocam.

Fark edecek kadar olmaz en fazla 1-2 FPS fark edebilir veya hiç değişmez bizde fark yoktu ama sıcaklık yaklaşık 6-7 derece falan düştü Last of Us dışında 90 derece olmuyor bu sıcaklara rağmen. Genel olarak 75-85 arası oyunlarda. 7535HS olan modeli bizdeki işlemciyi 20W sabitledik ghelper ile onu da burada forumda görmüştüm. Faydası oldu deneyin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı