ASUS TUF A15 vs F15

Bu arada BIOS güncelleme yaptınız mı hiç? Diğer sürücü güncellemeleri ile birlikte mağazada mı yaptılar acaba?
Bilmiyorum ben bir şey yapmadım sadece nvidiayı kurdum

Bu arada BIOS güncelleme yaptınız mı hiç? Diğer sürücü güncellemeleri ile birlikte mağazada mı yaptılar acaba?
Hocam cinebench açılmıyor

O zaman Cinebench'ya da time spy geçin son olarak. Şimdi mod Turbo mu? Yüksek performans olması lazım. Çektiği W 55 görünüyor. Biraz düşük sanki. Cinebench belli olur.

Şu anda timespy indiriyorum

O zaman Cinebench'ya da time spy geçin son olarak. Şimdi mod Turbo mu? Yüksek performans olması lazım. Çektiği W 55 görünüyor. Biraz düşük sanki. Cinebench belli olur.
Turboya aldım ama fan kontrol başka turbo varsa bilmiyorum 🤔 ben kendim PUBG'de 102w görmüştüm

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 15
şu kısma bakabilirmisiniz.Turbo mod ve yüksek performans

Hata vermiyor yönetici olarak da denedim açmayı tepki vermiyor hiç hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.

Bunu açmayı deniyorum.

24 boş verin 23 indirin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-21 181926.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-21 181926.png
    368 KB · Görüntüleme: 21
Turbo mod seçince otomatik olarak yüksek performans diye hatırlıyorum. Bende hala böyle.
Bir fikrim yok birazdan r23 iniyor giriş yapmayı deneyeceğim

Turbo mod seçince otomatik olarak yüksek performans diye hatırlıyorum. Bende hala böyle.

Normal. İlerideki zamanlarda lazım olursa ThrottleStop ile 60W deneyebilirsin.
O ne işe yarıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı