Bilmiyorum ben bir şey yapmadım sadece nvidiayı kurdumBu arada BIOS güncelleme yaptınız mı hiç? Diğer sürücü güncellemeleri ile birlikte mağazada mı yaptılar acaba?
Hocam cinebench açılmıyorBu arada BIOS güncelleme yaptınız mı hiç? Diğer sürücü güncellemeleri ile birlikte mağazada mı yaptılar acaba?
Şu anda timespy indiriyorumBu arada BIOS güncelleme yaptınız mı hiç? Diğer sürücü güncellemeleri ile birlikte mağazada mı yaptılar acaba?
Turboya aldım ama fan kontrol başka turbo varsa bilmiyorumO zaman Cinebench'ya da time spy geçin son olarak. Şimdi mod Turbo mu? Yüksek performans olması lazım. Çektiği W 55 görünüyor. Biraz düşük sanki. Cinebench belli olur.
Hocam Cinebench açılmıyor.
Hata vermiyor yönetici olarakta denedim açmayı tepki vermiyor hiç hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorNe hatası veriyor?
Bunu açmayı deniyorumNe hatası veriyor?
Hata vermiyor yönetici olarak da denedim açmayı tepki vermiyor hiç hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.
Bunu açmayı deniyorum.
Attım.
Bir fikrim yok birazdan r23 iniyor giriş yapmayı deneyeceğimTurbo mod seçince otomatik olarak yüksek performans diye hatırlıyorum. Bende hala böyle.
O ne işe yarıyor?Turbo mod seçince otomatik olarak yüksek performans diye hatırlıyorum. Bende hala böyle.
Normal. İlerideki zamanlarda lazım olursa ThrottleStop ile 60W deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.