ASUS TUF A15 vs HP Omen 15

ErayPOLAT

Centipat
Katılım
16 Haziran 2022
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC mühendisliği öğrencisiyim çok kararsız bir insanım artık elekten geçirdim bu 2'si arasında kaldım. Boş zamanlarımda oyun da oynarım.
ASUS'a biraz daha sıcak bakıyorum ama birinin işlemciden kısıp ekran kartına yatırım yapmak mantıklı gelmiyor gibi arada 2000TL fark var bir de değer mi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
 
Galiba maalesef yerli olduğu için teknik servis konusunda Monster iyi diğerleri yabancı olduğu için böyle.
Yurt dışındaki servis anlayışı burda yok. Basit bir telefoncu, bir anlaşma ile teknik servis olabiliyor kolayca. Sonuçta ise kalifiye olmayan, cahil diyebileceğimiz elemanlara ürününü emanet etmen gerekiyor.
 
Yurt dışındaki servis anlayışı burda yok. Basit bir telefoncu, bir anlaşma ile teknik servis olabiliyor kolayca. Sonuçta ise kalifiye olmayan, cahil diyebileceğimiz elemanlara ürününü emanet etmen gerekiyor.
Sanırım bunda devletin de payı var belirli kuralları olsaydı şirketler müşterileri bu kadar mağdur etmezlerdi
 
Sanırım bunda devletin de payı var belirli kuralları olsaydı şirketler müşterileri bu kadar mağdur etmezlerdi.
Evet doğru bu dediğiniz. Yurt dışında, belirli standartları olan ülkelerde tesisatçı bile olmak için okuman gerekirken burada dükkanı olan teknik servis olabiliyor.
 
Zamanında Samsung bayilik veriyordu hatırlıyorum da sadece oranin kirasını bile çıkarmak için bataryası bozuk olan telefona anakart sorunu vermişlerdi ve toplamda 2 kere yaptılar birkaç yıl sonra kendim sorunun bataryada olduğunu fark ettim büyük kul hakkı ve 1000 TL sadece 1 tanesinden
(Samsung şu anda teknik servis olarak bayilikleri kapatti sadece kendisi veriyor)
 
soğutması kötü biraz
Onun sebebi kalitesiz macun ile çıkıyor. Macun değiştirin sıkıntınız çözülecek.

Yakında video çekimlerine başlayacağım, tüm servis hikayemi, değiştirdiğim kullandığım cihazlar hakkında konuşacağım. Bakalım umarım sizlere de faydalı olur.
 
Kanka ben değiştirdim Cooler Master MasterGel kullandım açtığımda zaten şoke oldum abi adamlar çok bol koymuşlardı ve bayağı kalitesizdi değiştirdikten sonra zaten 90 olan derece 85'lere falan düştü fan sesi bayağı azaldı fakat bu sefer de numpad bölümü bayağı ısındı vallahi blm [ ama numpad ısınması forza 5 ten dolayı olabilir]
 

Geri
Yukarı