ASUS TUF A15 vs HP Pavilion 16

Hocam akşam akşam iyi güldürdünüz 10 yıldır bilgisayar bileşenleriyle iç içeyim böyle saçma bir yorumla ilk defa karşılaştım. Yük altında işlemci 91 dereceyi ekran kartında da 85 dereceyi geçmedi kronik ısınmadan kastınız bu ise ki umarım değildir bence fazla yorum yazmayın hocam siz.

Hocam 1. si siz HP'yi öneririm dediniz? Ki bana cahil diyor iseniz siz cahil kadar olamamışsınız demektir. TUF'un özelliklerinde ve malzeme kalitesinde o fiyata yok daha iyisini görsem zaten önerirdim ama maalesef yok. Eğer var diyor iseniz buyurun siz önerin.

Hocam soru değil bu, kullanıcısı olarak söylüyorum TUF'u kesinlikle alın ve keyfinize bakın. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim günümüz tarihinde ısınma problemi olmayan laptop yok. Bakın yok diyorum. HP'yi öneren arkadaşta en kısa zamanda yorumu silsin rica ediyorum.

Çoğu kişi hava çıkışı konusundan şikayetçi. Ve bu yanıt yardımcı oldu teşekkürler. Peki ekranı nasıl parlaklığı IPS ekran değiller çünkü. Bir de ek olarak malzemem kalitesinde bahseder misiniz? Cihazı kullanan kişi olarak.

Çoğu kişi hava çıkışı konusundan şikayetçi. Ve bu yanıt yardımcı oldu teşekkürler. Peki ekranı nasıl parlaklığı IPS ekran değiller çünkü.

Hocam şöyle ben pencerenin kenarında oturuyorum. PC ekranı ile pencere arasındaki mesafe 1.5 metre. Karşımda ekran solumda pencere var ve kod yazıyorum, oyun oynuyorum, internette şu an olduğu gibi geziniyorum. Ekran parlaklığını Max'a çektim hiç şikayetim yok ama sizin de ne beklediğinize bağlı. Ondan dolayı gün içinde neler yaptığımı yazmak istedim.

Hocam 1. si siz HP'yi öneririm dediniz? Ki bana cahil diyor iseniz siz cahil kadar olamamışsınız demektir.
Sen direk isimi gördüğün için sorunlu diyorsun ve işi biliyorum diyorsun, hangi seride sorun olup olmadığını model numarası ile öğrenebilirdin eğer dediğin gibi işi biliyor olsaydın. Bazı Pavillon modellerinin soğutması o çok övdüğün A15’den daha iyi. Az araştırma yapsan keşke.

TUF'un özelliklerinde ve malzeme kalitesinde o fiyata yok daha iyisini görsem zaten önerirdim ama maalesef yok. Eğer var diyor iseniz buyurun siz önerin.
Cahilliğin yetmezmiş gibi bir de fanboyluk yapıyorsun. Sadece ismi var diye demediğin kalmadı daha üstü ile bile karşılaştırırsın sen şimdi.

Kara listeme alındın, bir daha görüşmemek dileğiyle.

Hocam şöyle ben pencerenin kenarında oturuyorum. PC ekranı ile pencere arasındaki mesafe 1.5 metre. Karşımda ekran solumda pencere var ve kod yazıyorum, oyun oynuyorum, internette şu an olduğu gibi geziniyorum. Ekran parlaklığını Max'a çektim hiç şikayetim yok ama sizin de ne beklediğinize bağlı. Ondan dolayı gün içinde neler yaptığımı yazmak istedim.

Ben de aynı şekilde kod yazmak, oyun oynamak için almayı düşünüyorum

Ben de aynı şekilde kod yazmak, oyun oynamak için almayı düşünüyorum.

Bu işi sağlıklı devam ettirmek istiyorsanız zaten monitör şart olacaktır. Açıkcası bu bilgisayarın HZ değeri, nt, değerleri çok önemli değil benim için ama 4 ay oldu kullanıyorum parlaklığı Max'a çekerseniz sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum. En azından ben çekmedim ki yeterince ışık geliyor odaya. Fan giriş çıkışları ele aldığımızda arka çıkışlar değil de sağ taraftaki çıkıştaki deliklerin bazıları kapalı nedenini araştırdım ancak bulamadım çok zorlayıcı oyunlarda Turbo modunda sağ eliniz ile Mouse'u tuttuğunuz zaman eliniz ısınıyor doğal olarak. Onun haricinde PC gayet iyi hava alıyor alt tarafı da yeterince açık herkes cam fanus mu bekliyor anlam veremedim çok gömmüşler bilgisayarı. Ayriyeten eklemekte istiyorum ben fan boy falan değilim PC gayet sağlam donanımı da sağlam 8 GB'lık versiyonu var bende. En kısa zamanda 8 daha ilave edeceğim. O zaman zaten daha da canavar oluyor.

Bu işi sağlıklı devam ettirmek istiyorsanız zaten monitör şart olacaktır. Açıkcası bu bilgisayarın HZ değeri, nt, değerleri çok önemli değil benim için ama 4 ay oldu kullanıyorum parlaklığı Max'a çekerseniz sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum. En azından ben çekmedim ki yeterince ışık geliyor odaya. Fan giriş çıkışları ele aldığımızda arka çıkışlar değil de sağ taraftaki çıkıştaki deliklerin bazıları kapalı nedenini araştırdım ancak bulamadım çok zorlayıcı oyunlarda Turbo modunda sağ eliniz ile Mouse'u tuttuğunuz zaman eliniz ısınıyor doğal olarak. Onun haricinde PC gayet iyi hava alıyor alt tarafı da yeterince açık herkes cam fanus mu bekliyor anlam veremedim çok gömmüşler bilgisayarı. Ayriyeten eklemekte istiyorum ben fan boy falan değilim PC gayet sağlam donanımı da sağlam 8 GB'lık versiyonu var bende. En kısa zamanda 8 daha ilave edeceğim. O zaman zaten daha da canavar oluyor.
Çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı