Merhaba, abim için araştırıyorum. Oyun oynansa bile ağır oyunlar değil. Zaten alış amacı iş yerinde AutoCAD, Solid, 3DS MAX ve animasyon gibi ağır programlar kullanmak. R7 4800H, i7 9750H ile hemen hemen aynı performansta. Laptopta ısınma sorunu olur mu? Isı bizim için çok önemli çünkü sabah 8'den, akşam 6'ya kadar açık kalıp ısınmadan program çalıştırması gerekli. Teşekkürler.
Asus TUF Gaming A17 FA706IU-AU206 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 1TB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Fiyat olarak biraz fazla ileride daha da düşecektir zannedersem. R7 4800H i7 10750H'dan daha iyi onu da belirteyim. ASUS TUF serisi soğutma anlamında pek iyi iş çıkartmıyor ve önerilmiyor. Yeni serilerde de değiştiğini sanmıyorum özellikle böylesine güçlü bir işlemci için soğutma çok önemli.
A17 sorunlu. TUF """"mühendisleri""""" bilerek hava kanallarını kapatmışlar. O yüzden ısınıyor. Medyaya AMD ısınıyor izlenimi vermek için yüksek ihtimal. Bu TUF mühendisleri bir şeyi iyi yapsalar şaşarım zaten.
Bütçeniz nedir, daha iyilerini önerelim.
Video burada, videoda A15 var ancak yanılmıyorsam A17'de aynı, problemli.
Lenovo Legion Y540 81SY001WTX i5-9300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran kartından ve işlemciden kısıyorum ama dizinizin yanmasından iyidir. Güzel laptop'tur. Soğutması güzel.
Lenovo Legion Y540 81SY001WTX i5-9300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran kartından kısıyorum ama dizinizin yanmasından iyidir. Güzel laptop'tur. Soğutması güzel.