ASUS TUF A17 laptop mühendislik için alınır mı?

Yeni serilerinde sıkıntı olmadığını söylüyorlar hocam.
Arkadaşım 2019 model Nitro aldı, garanti bir ton tantana yaptı. Sonuç, aylar boyunca bilgisayarsız kaldı ve ürün hala bozuk. Mecbur para iadesi istedi, bekliyor. "Bozulan şey" ekranın dışındaki çerçevinin çıkması o yüzden menteşenin kötüleşmesi.

Belki bu karpuz iyi çıkar, bilemem.

Arkadaşım 2019 model Nitro aldı, garanti bir ton tantana yaptı. Sonuç, aylar boyunca bilgisayarsız kaldı ve ürün hala bozuk. Mecbur para iadesi istedi, bekliyor. "Bozulan şey de" ekranın dışındaki çerçevinin çıkması o yüzden menteşenin kötüleşmesi.

Laptop biraz şans işi aslına bakarsanız. Kime ne geleceği pek belli olmuyor. Bir nevi kumar oynamak gibi.

Arkadaşım 2019 model Nitro aldı, garanti bir ton tantana yaptı. Sonuç, aylar boyunca bilgisayarsız kaldı ve ürün hala bozuk. Mecbur para iadesi istedi, bekliyor. "Bozulan şey de" ekranın dışındaki çerçevinin çıkması o yüzden menteşenin kötüleşmesi.

Nitro serisi ısınıyor diye biliyorum. Çok saçma bir fiyatlandırma politikası var. İçimden bir ses şu TUF'u alıp garantisi bitince delikleri kendi ellerimle açıp, M2 SSD'yi sağ tarafa alasım var.

Nitro serisi ısınıyor diye biliyorum. Çok saçma bir fiyatlandırma politikası var. İçimden bir ses şu TUF'u alıp garantisi bitince delikleri kendi ellerimle açıp, M2 SSD'yi sağ tarafa alasım var.
Olabilir.
Bana sorarsanız özellik olarak TUF iyi, eğer ısınma problemini halledebilirseniz süper bir laptop.

Isınmayan laptop çıkarsa zaten onu efsanevi ürün diye ilan edeceğim. 😂 Laptoplar'ın asıl olayı zaten yüksek ısı derecelerine rağmen iyi performans verebilmeleridir. Tabii bu değerler abartı olmamalı.

Monster Abra A5 V15.8.2 nasıldır. Tavsiye kısmına yazmışlar yanında da benim bulduğum var
Kafam her ne kadar kumar olsada TUF olana yattı. Çünkü iş yerinde genelde boşta program çalıştıracak ve çok zorlanmayacak. Yapılan testler 64 kişilik BF5. Abim bu bilgisayarda o ATS, ETS 2, GTA V vs . oyunlar oynar. Bence mantıklı gibi TUF.

Monster Abra A5 V15.8.2 nasıldır. Tavsiye kısmına yazmışlar yanında da benim bulduğum var
Bu modeli özellikle bilmiyorum fakat monster'da kullanıcılar ikiye bölünmüş durumda. Nefret eden de var çok memnun olan da. Genelde şikayetleri menteşe kasa kalitesi ve ısı oluyor. Klasik sorunlar anlayacağınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı