ASUS TUF A17 tüm oyunlarda crash veriyor

burunley

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
13
Selamlar, dün bilgisayarımda herhangi bir problem yokken sabah kalkıp PC'nin başına oturduğumda biraz donmalar oluyordu. Sonrasında Escape from Tarkov'a girdim, orada da ana menüye gelmeden Unity error verdi. Biraz olayı çözmeye çalışırken Apex'i denedim, onda da oyuna girerken 0x887A0006 kodlu error verip kapandı. Sonrasında League of Legends girdim, orada da GPU error verdi. Baktım olmayacak, ekran kartımın sürücüsünü güvenli modda DDU ile sildim. Güncel bir NVIDIA Game Ready sürücüsü indirip bilgisayarı tekrar başlattım fakat yine bir işe yaramadı. Ekran kartını tekrar silip, bu sefer sürücüsüz denedim, orada hata falan vermedi. Belki yeni sürücülerde sıkıntı vardır diye eski bir Game Ready sürücüsü indirdim, onda da aynı hatayı aldım. Şimdi ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum, umarım fiziksel bir problem yoktur. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

ekleme: Cihaz ASUS TUF A17, GTX 1660 Ti, Ryzen 7 4800H, bunda dahili ekran kartı var, AMD'nin. RAM de 16 GB.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iç temizliğini dün yaptım bir şey değişmedi sanırım arada laptop masaüstünde çalışırken bilgisayar açılınca çıkan cd açılma sesine benzer bir ses geliyor. buna daha önce dikkat etmemiştim geliyor mu diye şu an fark ediyorum.
Bilgisayarınıza en son ne zaman bakım yaptınız belki çok ısındığı için olabilir. Klasik olarak format diyeceğim ama ilk önce donanıma bakalım.
formatı deneyip olmaz ise artık bilgisayarcıya yol alırım
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı