ASUS TUF A17 vs. Monster Abra A7

İstediğiniz özellikler bu bütçede yok. Ekran boyutu olarak genelde 15.6" var.

Tekrar söylüyorum; Monster almayın. Verdiğiniz para kadar servise para verirsiniz.

Bu bütçede var. Ayrıca saçma değil, gayet mantıklı.
Nasıl mantıklı söylesene. Gidip 600tl daha fazla verip daha düşük ekran kartlı modeş almak mı?
Zaten oyunları ultra veya yüksek ayarlada değilde orta ayarlarda oynamayı tercih ediyorum fps artışı olacağı için 120hz daha doğru geldi
Bence araştırmaya devam et. Sırf 120Hz içinde cidden daha iyi özelliklere sahip laptobu köşeye atma.

Nasıl mantıklı söylesene. Gidip 600TL daha fazla verip daha düşük ekran kartlı modeş almak mı?

Monster'a verdiğin paranın yarısını servise vermek mi mantıklı. Yazıyı okuyunuz.

Nasıl bir firma olduklarını bilmediğinizi düşünüyorum. Clevo markasının ürünlerine logo basıyorlar.

Monster'a verdiğin paranın yarısını servise vermek mi mantıklı. Yazıyı okuyunuz.

Nasıl bir firma olduklarını bilmediğinizi düşünüyorum. Clevo markasının ürünlerine logo basıyorlar.

Bende kullanıyorum. Servise para verdiğim yok. Dogma düşüncelerini kenara bırak.

Bunu önerebilirim.

İstersen daha uygun modeller de bulabilirim ama ram ve ssd biraz düşük olur. Bu laptobun benzerinin incelemesi technopat youtube kanalında var ve çok ağır render felan yapmayacaksan işini görür. Oyunlarda iyi fps değerleri verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı