ASUS TUF A17 vs. Monster Abra A7

Aynen öyle o yüzden bu ikisi aradında kararsız kaldım :) 60hz 120hz arasında çok fark olduğunu düşündüğümden monsterdan yanayım
Rekabetçi oyunları çok oynuyorsanız ekran yenileme oranı cidden fark ediyor. Ama son karar size bağlı. 17 inç modellerde 144hz veya 120hz fiyatı çok abartı durumda.
Bir de ASUS'ta peşin fiyatına 6 taksit var haberiniz olsun.

Rekabetçi oyunları çok oynuyorsanız ekran yenileme oranı cidden fark ediyor. Ama son karar size bağlı. 17 inç modellerde 144hz veya 120hz fiyatı çok abartı durumda.
Bende öyle düşündüm zaten oyunları genelde ortada oynadığım için 1650ti ve 1660ti arasında pek fark yoktur bence hz daha önemlidir

10.500 felan işte en uygunu onlar diye araştırdım.Asus 60hz olduğu için karamsarım.Oyun oynayan birisiyim.Birde ısınıp ileride sorun çıkarır korkusundayım

Bütçeni biraz daha yükseltebiliyorsan bu daha iyi bir seçimdir:

Attığınız ASUS ısınma sorunlu ve bu bütçede Monster alınmaz. En iyi seçim MSI bence.

Umarım henüz almamışsınızdır. Özellikle Monster'dan uzak durmanızı öneririm çünkü soğutması yetersiz olduğu için bir süre oyun oynadıktan sonra rahatsız edici düzeyde fps drop yiyorsunuz. Yani belki monsterda 1660ti ile alacağınız performansı Asus ROG'un 1650ti'lı bir modeli ile aynı olabilir. Aynı sorun Asus'un TUF serisinde de var. Asus alacaksanız ROG serisi almalısınız çünkü TUF serisinin de soğutması kötü aynı sorunu onda da yaşarsınız.Yani TUF serisi aldığınızda Asus'un kalitesini pek de göremezsiniz. Size tavsiyem giriş seviyesi bilgisayarlardan kaçınmanız. Gerekirse işlemcisi bir eski nesil olsun ekran kartı bi alt model olsun ama sağlam bir soğutma sistemi olan bilgisayar olsun yoksa cidden ne 1660ti'ın ya da i7'nin performansını görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı