EmirhanG
Kilopat
Dur hemen bakayım.Ben 17inçli ekran bakıyorum en fazla 10.500₺ verebilirim
Dur hemen bakayım.Ben 17inçli ekran bakıyorum en fazla 10.500₺ verebilirim
Asusun özelliklerinde olup 120hz olan yokmu dur başka marka felanİstersen daha uygun modeller de bulabilirim ama ram ve ssd biraz düşük olur. Bu laptobun benzerinin incelemesi technopat youtube kanalında var ve çok ağır render felan yapmayacaksan işini görür. Oyunlarda iyi fps değerleri verir.
Maalesef 17 inçlerde fiyatlar çok abartı.Ben 17inçli ekran bakıyorum en fazla 10.500₺ verebilirim
Aynen öyle o yüzden bu ikisi aradında kararsız kaldımMaalesef 17 inçlerde fiyatlar çok abartı.
Rekabetçi oyunları çok oynuyorsanız ekran yenileme oranı cidden fark ediyor. Ama son karar size bağlı. 17 inç modellerde 144hz veya 120hz fiyatı çok abartı durumda.Aynen öyle o yüzden bu ikisi aradında kararsız kaldım60hz 120hz arasında çok fark olduğunu düşündüğümden monsterdan yanayım
Bende öyle düşündüm zaten oyunları genelde ortada oynadığım için 1650ti ve 1660ti arasında pek fark yoktur bence hz daha önemlidirRekabetçi oyunları çok oynuyorsanız ekran yenileme oranı cidden fark ediyor. Ama son karar size bağlı. 17 inç modellerde 144hz veya 120hz fiyatı çok abartı durumda.
Bende öyle düşündüm zaten oyunları genelde ortada oynadığım için 1650 Ti ve 1660 Ti arasında pek fark yoktur bence HZ daha önemlidir.
10.500 felan işte en uygunu onlar diye araştırdım.Asus 60hz olduğu için karamsarım.Oyun oynayan birisiyim.Birde ısınıp ileride sorun çıkarır korkusundayım
hocam hangi bilgisiyarı aldınız ?Zaten oyunları ultra veya yüksek ayarlada değilde orta ayarlarda oynamayı tercih ediyorum fps artışı olacağı için 120hz daha doğru geldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.