ASUS TUF B450 PLUS GAMİNG + ASUS TUF RX5700 XT No Input Signal

BIOS ekranı v.s geliyor mu?
Hiç bir ekran gelmio ekran simsiyah ve pcyi kapattığında monitörün mavi ışığı yanıp söner ya hani işte hata olduğunda monitör hala mavi ışık aktif şekilde kalıyo
Donanım hızlandırması açık ise devre dışı bırakabilir misin.
Gaming modundaydı Radeon ayarlarında normal mod ve silent mod ve OC modu hepsinde de aynı

Bunun sebebi ya sürücülerdir yada ekran kartı sorunludur. Sorun yaşamadığın sürüme geri dön sorun çıkartmazsa devam et. Yine aynı sorunları alırsan karttandır diye düşünüyorum. AMD de var bu hatalar.

Discord'dan bahsediyorum, Discorddan donanım hızlandırmasını kapat. Nasıl kapatılır dersen, Discord ayarlar, görünüm, gelişmiş Donanım İvmesini devre dışı bırak öyle dene.
Devredışı bıraktım hatta Discord kapalıyken oynadım gene aynı hatayı aldım
Bunun sebebi ya sürücülerdir yada ekran kartı sorunludur. Sorun yaşamadığın sürüme geri dön sorun çıkartmazsa devam et. Yine aynı sorunları alırsan karttandır diye düşünüyorum. AMD de var bu hatalar.
Ama benden başka bu hatayı alan hiç duymadım o yüzden sürücü değil de benim ekran kartı sıkıntılı diye düşünüyorum ama genede denicem eski sürümü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı