İşlemci: R5 3600den r7 2700x
Anakart: Belli değil
Ekran kartı: Asus tuf rx 5700den rx 5700 xt pulse
Başka değişken parça yok
Bütçem yetmiyor ama yapmaya çalışırım belki ama bütçem yetmezse r7 2700x alıcağım.Sistem oyun içinse Ryzen 3600, 2700X'den daha iyi bir tercih olur bence.
Bu iki ekran kartının arasındaki fark nedir? Hangisi daha alınabilirdir?
Gaming model: Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Prime model: Asus Prime B450-Plus AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466(O.C.)MHz ATX Gaming(Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Ama benim ramlerim 3000mhz? Oc yaparak mı o seviyeye olaşıyor?işlemci 3. nesil alırsan anakartların ram desteği 4400 mhz bilgin olsun
Ama benim ramlerim 3000mhz? Oc yaparak mı o seviyeye olaşıyor?
Fakat ben OC yapmayı düşünüyorum? Hem SU 650 sıkıntılı bir kart Su 630da sıkıntı yok. Hem Hdd vs ssd almaya karar verdim 240gb ssd apacer panther 240gb ssd ve 1 tb seagate hdd almayı düşünüyorum.Bu sistem için git. En ucuz anakartı al geç, SSD olarak SU 6xx serisi sıkıntılı diyorlar ne olur ne olmaz sen bir tık daha üst bir model seç.
Üzerinde ki Dragon Prime'den bile ucuz elleme o kalsın. Apacer hakkında bir bilgiye sahip değilim. HDDyi WD yap, bence zaten bu segment anakartlar ile yapabileceğin OC belliFakat ben OC yapmayı düşünüyorum? Hem SU 650 sıkıntılı bir kart Su 630da sıkıntı yok. Hem Hdd vs ssd almaya karar verdim 240gb ssd apacer panther 240gb ssd ve 1 tb seagate hdd almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.