ASUS TUF F15 dondu ve garip bir ses çıkardı

friedrichh

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5-11400H
ASUS TUF F15 kullanıcısıyım mediamarktan almıştım, garanti ve faturası duruyor.
Yaşadığım olaylar başlıca şunlar: Düşük oyun performansı, aşırı ısınma çok önceden gelen bir mavi ekran ve bugün yaşadığım ekranın donup garip bir ses vermesi.
Ne yapmalıyım bilmiyorum sizce mediamarkta götürüp servise göndermelerinimi talep etmeliyim yoksa sıfırlamak gibi başka bir şey mi yapmalıyım?

Özellikler:
  • RTX 3050 4 GB.
  • i5-11400H
  • 512 GB SSD.
  • 8 GB DDR4 RAM.

Şimdi baktım bir de anormal geldi bana 8 GB RAM'in sadece 1.87 GB kullanılabilir yazıyor, bu normal mi?

ASUS TUF F15 kullanıcısıyım mediamarktan almıştım, garanti ve faturası duruyor.
Yaşadığım olaylar başlıca şunlar: Düşük oyun performansı, aşırı ısınma çok önceden gelen bir mavi ekran ve bugün yaşadığım ekranın donup garip bir ses vermesi.
Ne yapmalıyım bilmiyorum sizce mediamarkta götürüp servise göndermelerinimi talep etmeliyim yoksa sıfırlamak gibi başka bir şey mi yapmalıyım?

Özellikler:
  • RTX 3050 4 GB.
  • i5-11400H
  • 512 GB SSD.
  • 8 GB DDR4 RAM.

Şimdi baktım bir de anormal geldi bana 8 GB RAM'in sadece 1.87 GB kullanılabilir yazıyor, bu normal mi?

Görev Yöneticisi-performanstan belleğe bakar mısınız kullanılan kısmında ne yazıyor.

Görev Yöneticisi-performanstan belleğe bakar mısınız kullanılan kısmında ne yazıyor.

Kullanılan kısımda 6,9 GB yazıyor kullanılabilir kısmında 847 MB yazıyor.

Normal değil. Ekran kartında sorun olabilir, teknik servise gönder. O RAM sorunu hiç normal değil.

Sanırım öyle yapacağım çünkü beni zıvanadan çıkarmaya başladı bu bilgisayar.

Kullanılabilir bellek aşırı düşük olduğu için disk belleği boyutu şişip sistemi "tıkıyor" olabilir, ekran kartı arızası gibi de duruyor. Cihazı hiç açmadıysanız problemleri belirterek garantiye yollayın.
Öyle yapacağım sanırım hocam herkes aynısını söylüyor, tek çıkış yolu bu gibi geldi.

Bir de mavi ekran hatasının dosyasını buraya atar mısınız, bir bakalım.

Bir de mavi ekran hatasının dosyasını buraya atar mısınız, bir bakalım.

Mavi Ekranı çok önceden aldım ama çok net hatırlıyorum almıştım, bulamayabilirim dosyayı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı