ASUS TUF FX506HE-HN356W alınır mı?

Jack_Daw

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2020
Mesajlar
44
Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum:


Sizce bu laptop alınır mı?
Ben aldım 3 gün önce 17.500 TL 12 Ay Maksimuma taksitle. Bu gün baktım 19.100 olmuş. Win 11 de var içinde orijinal. Dün geldi bir kaç oyun aldım ama daha indiremedim o yüzden şu an performansını net deneyimleyemedim.
 
Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum:


Sizce bu laptop alınır mı?

Merhaba cihazı 1 ay 10 gün önce aldım mediamarktan 8 GB RAM eklemeside yaptım, God of War,Red Dead Redemption 2,Elden Ring gibi oyunları Ultra-yüksek arası gayet akıcı şekilde oynadım. Cihazın performansını beğendim ve üstteki arkadaşın dediği laptop Acer Nitro 5 bana da önerdiler fakat hiçbirinin ASUS kadar müşteriye önem verdiğini söyleyemem üstelik ek yazılımları daha tatmin edici seviyede MyASUS uygulamasından canlı destek alabiliyorsunuz, maksimum pil sarji özelliklerinden yararlanabiliyorsunuz Armoury Crate'den cihazın RGB özelliklerini ve fan hızlarını ayarlayabiliyorsunuz kısaca ASUS der geçerim.
 
Merhaba cihazı 1 ay 10 gün önce aldım mediamarktan 8 GB RAM eklemeside yaptım, God of War, Red Dead Redemption 2, Elden Ring gibi oyunları Ultra-yüksek arası gayet akıcı şekilde oynadım. Cihazın performansını beğendim ve üstteki arkadaşın dediği laptop Acer Nitro 5 bana da önerdiler fakat hiçbirinin ASUS kadar müşteriye önem verdiğini söyleyemem üstelik ek yazılımları daha tatmin edici seviyede MyASUS uygulamasından canlı destek alabiliyorsunuz, maksimum pil sarji özelliklerinden yararlanabiliyorsunuz Armoury Crate'den cihazın RGB özelliklerini ve fan hızlarını ayarlayabiliyorsunuz kısaca ASUS der geçerim.

Bende markadan dolayı ASUS'u tercih etmeyi düşünüyorum Acer'in malzeme kalitesinde ve HP Victus'unda menteşelerinde sıkıntı var deniliyor en mantıklısı ASUS gibi bazı özellikleri diğerlerinden geri kalsada
 
Bende markadan dolayı ASUS'u tercih etmeyi düşünüyorum Acer'in malzeme kalitesinde ve HP Victus'unda menteşelerinde sıkıntı var deniliyor en mantıklısı ASUS gibi bazı özellikleri diğerlerinden geri kalsada.

Test videolarından daha fazla FPS aldığımı söylemeliyim, 3050 Ti Ultra ayarlarda 55-60 FPS alıyor gibi görünüyordu Call of Duty Warzone'da fakat ben 85-90 civarı FPS alıyordum yani cihazın performansı beklenenin çok üstünde, ve soğutma performansı oldukça iyi maksimum yükte işlemci 84C GPU ise Max 75C gördüm performans modunda ki bunun bir tık üst fan ayarı olan Turbo moda almamıştım, ve gerçekten malzeme kalitesi çok iyi ben bu laptopun kasasına önceden Vatan Computer'da bakmıştım 80'klık MSI laptopla aynı hissiyatı veriyordu klavyesi, touchpadı, ekranı ve şu anda bu yanıtı Laptop'la yapıyorum kısaca ben şu ana kadar çok memnunum önceden de hazır kasasını kullanıyordum ASUS'un ondanda çok memnun kalmıştım yani size tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı