ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

Tutkuu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Kaporta,Ticaret
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Masaüstü bilgisayarımı satıp üstüne para ekleyip şu bilgisayarı almak istiyorum fakat aklımda birkaç soru var ilk önce bilgisayar 8 GB yeter mi? İkinci sorum acaba aynı RAM satın alsam veya servise götürsem para karşılığında RAM ekletebilir miyim? Son sorum ise DDR5 RAM olduğu için bilgim yok RAM eklemek kaç TL tutar? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşımda 16gb versiyonu var ve gayet memnun halinden. 8GB biraz az evet ama dert etme ram gayet artırılabilir bir şey. Aynı fiyata 16gb rtx3050 almaktan iyidir.

Merhaba arkadaşlar iyi günler. Masaüstü bilgisayarımı satıp üstüne para ekleyip şu bilgisayarı almak istiyorum fakat aklımda birkaç soru var ilk önce bilgisayar 8 GB yeter mi? İkinci sorum acaba aynı RAM satın alsam veya servise götürsem para karşılığında RAM ekletebilir miyim? Son sorum ise DDR5 RAM olduğu için bilgim yok RAM eklemek kaç TL tutar? Şimdiden teşekkürler.
Hocam merhaba bende aynı laptopu almayı düşünüyorum. 8 GB RAM yetmez diyorlar sana RAM için bir link atacağım bana da o RAM'i önerdiler. RAM'i yetkili servisi arayıp onay isteyeceksiniz galiba tam bilmiyorum. RAM'i kendiniz de takabilirsiniz.

Asusta nasıl oluyor bilmiyorum ama çoğu firma hasar vermediğiniz sürece kasayı açmanıza izin veriyor, garantiden çıkmıyor. Yine de bir araştırın.

Buyurun. Ben aldım 1 haftadır kullanıyorum. İsinma sorunu icin rehberim de var ve çözümü aşırı basit. Aldiktan sonra RAM secimi ve isinma sorunun çözümü icin yardimci olurum. Benim cihazimda 8 GB DDR5 4800MHz Samsung RAM cikti. Ben ise laptop sipariş ettigim saatte Micron sipariş etmistim. Farkli marka olmalarina ragmen beraber calistilar. İsterseniz 16 GB ekleyebilirsiniz. Cihazin harici GPU olmasi ve DDR5 olmasi çift kanal onemini geçersiz kılıyor diyebilirim.

Acaba 16 GB olan halini atabilir misiniz bilgisayarın ben bulamadım da.
16 mevcut değil. Sirf ram yuksek diye boşa para vermeyin. Ram takmak asiri kolay ve garantiyi bozmuyor cihaza zarar vermezseniz. Cihazi alacak olursaniz ram takarken dikkat etmeniz gerekenler var onu anlatayim.

İster 8+8 kullanabilirsiniz isterseniz de 16+16 olarak kullanabilirsiniz size kalmış ama 8+8 günümüzde yeterlidir.
8+16 da kötü olmaz aslinda. Ben 8+8 yaptim ama ram ihtiyacim pek yok. Oyunlarda yeterli oluyor. Bir de 8gb ram'i ucuza almistim zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı