ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Rtrn34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 3.029

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Neredeyse tüm macunlar laptoplar pump-out yaptığı için PTM7950 uygulamak çok daha iyi sonuç verir. PTM7950 nasıl uygulanır biliyor musunuz? Sakın cihazın kendisiyle gelen orijinal termal pedleri sökmeyin. PTM7950 normal macun gibi uygulanır isminin termal ped olmasına bakmayın.
Hocam bilmiyorum ancak size yada uzman başka birisine danışırım yine bu konu hakkında. Termal değişimi hakkında pek bilgim yok sadece birkaç videoda azıcık ortaya sürülüp yayıldığını biliyorum tek bilgim o yani 😃 Eğer doğru uygulamayı gösteren bir video varsa benimle paylaşabilirseniz sevinirim belki tekrar gelip size sormak aklıma gelmezse o videoyu bir yere kaydeder oradan bakarım.

Kesinlikle piyasada TUF A15le tasarım ve sağlamlık konusunda yarışacak laptop yok denecek kadar az. Isınma konusunda TUF kullandığım için söyleyebileceğim tek şey G-Helper kullanılmalı ve işlemciye ufak bir limit atılmalı. Limitsiz 88-89 derecelerde geziyor. Limitle 75-80 derecede tüm oyunları oynuyorum.
Hocam limitlemeden veya limitleyince valorant veya mc gibi oyunlarda çok fps farkı oluyor mu

Hocam limitlemeden veya limitleyince valorant veya mc gibi oyunlarda çok fps farkı oluyor mu
Hocam zannetmiyorum pek bir fark olacağını elbet performans farkı olur ama akıcı oyun sunar yine size. Çoğu TUF kullanıcısı limitleyerek kullanıyor zaten sıcaklığı iyi düşürdüğü için.

Ben mesela 160 fpse sabitledim minecraftı daha fazlasına gerek yok yeterince akıcı oynatıyor zaten.

Hocam limitlemeden veya limitleyince Valorant veya MC gibi oyunlarda çok FPS farkı oluyor mu?

Pek fark olmuyor hocam. Şu videodan bakabilirsin limitli ve limitsiz değerlere. Videonun en sonunda Valorant testleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı