ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Rtrn34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 3.027

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Hayır marka fanboyluğuna kayıyor arkadaşın yaptığı. Sponsorluk aldıysa bilelim. Bende diyorum ısındığını. Victus'unda ekranı kötü. Her ürünün iyi kötü özellikleri var da. Birine çöp deyip diğerini arşa çıkarmanın mantığını çözemedim.
Arşa çıkartmaktan ziyade hocam Victus'un panel eksisiyle TUF modellerinin bilinen yaygın ısınma sorunu eksisini göz önünde bulundurduğumuzda zaten Victus kendini biraz arşa çıkarmış gibi oluyor bu durumda. Yani hocamın dediği şeyler övmekten ziyade olanı söylemek daha çok. Bende ASUS laptoplarına hayran birisiyim ama arşa çıkarmam olanı olduğu gibi söylerim hocamda panel eksisini olduğu gibi anlatmış. Paneli ısınma sorunu gibi ciddi bir eksi olsaydı panelin kötü olduğunu vurgulardı hocam elbette.

Tamamdır hocam sağ olun. Daha önce hiç oradan alışveriş yapmamıştım ondan biraz güvenememiştim.
GPN Teknoloji güvenilir hocam ben bu laptopu kendilerinden aldım Trendyol üzerinden. Linki yükleyemedim malum KYK şartları internet kaplumbağa hızında anca yüklüyor 😃

Bu bütçede MSI laptop alınmaz.

Cyborg alınmaz. Katana'da 17.3 eğer çok elzem bir ihtiyaçsa öyle alınır. Onun haricinde alınmaz.

Cyborg'un alınmama sebebi de GPU wat değerleri 45W.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı