Abdullah7
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus TUF A15-7535hs-RTX4050
Hocam ben üniversite 2. sınıfa geçtim yani geçici olarak bir işte çalışıyorum hem laptop için paramı biriktiriyorum sıkıntı yok ama ya da dur şöyle anlatayım.
@Abdullah7 hocam bu laptop 23.500 TL (i5 16 GB RAM+512 GB bu laptopta mouse ve çantası hediye geliyor) TUF laptop ise 23K ben diyorum ki bu Matebook'u alacağıma gamer laptopu alayım diyorum ama yani 1-2 tane oyun oynayacaksam neden boşuna gamer laptopu alayım diye düşünüyorum. Ben bir şey alacaksam karar veremeyen biriyimdirHUAWEI MateBook D16 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
MateBook D16 2024 model laptop, yüksek performanslı 13 nesil Intel Core işlemcisi, kusursuz sürükle bağlan iş birliği ve HUAWEI Metaline Anten teknolojisiyle şimdi Online Mağaza daconsumer.huawei.com
.
Hocam TUF bataryasi çok iyi öncelikle onu soyleyeyim. Ayrıca performans açısından da çok fazla fark olacaktır. İki cihazın da kullanim amaçları farkli olsa da ben boyle Matebook falan almayi mantikli gormuyorum. macOS kullanmak bozmazsa MacBook öneririm. Onun harici Gaming laptop almak daha mantikli. Kaldi ki ASUS TUF 90wh batarya ve MUX switch bulunduruyor. Slient modu da var fanlari kapatiyor. AMD islemcili olduğu için de guc yonetimi kolay ve verimli.
İlla bir laptop alacaksan bunu al geç derim. Ben lise öğrencisi olmam ve pek de ihtiyacim olmamasina rağmen aldim.