ASUS TUF Gaming A15 düşük FPS veriyor

Hangi ayarlar ile hocam? Ben de testlere göre az almaya başladım o yüzden soruyorum.

Bu konu hakkında yakında bir rehber yapacağım. Unlost FPS arttırma videosuna bakın. Valorant için fotoğraftaki ayarları yapın.

1733590651084.png

Netlik ayarı FPS i düşürebiliyor bende fark olmadığı için açtım.

Benim sistemimin aynısını masaüstü halı dizenler var ama benden 2 kat daha fazla FPS alıyorlar acaba laptoar masaüstü bilgisayarlara göre daha az mı FPS veriyor çünkü AMD Ryzen7 7535hs ve rtx4060 bana göre fazlasıyla FPS vermeli birde Fortnite gibi bir oyunda 120fps alıyor ve uçaktan atladigim zaman çok kasıyor
Canım benim bana göre daha fazla FPS vermeli gibi bir şey maalesef yok. Valorant işlemci tabanlı bir oyun. Diğer online oyunlar da öyle. Ve Ryzen 7 7435HS çok güçlü bir işlemci değil. Hatta rakiplerine göre geride desek yeridir. YouTube'da vs. testlere bakıldığında aldığınız FPS değerleri normal görünüyor. Yani maalesef siz öyle düşünüyorsunuz diye fazladan FPS alamazsınız.

Ek olarak, masaüstü işlemciler genellikle laptop versiyonlarından güçlüdür. Sizdeki model işlemcinin birebir aynısı zaten masaüstünden bulunmuyor.

Hocam laptopun incelemesine baktımda sizin aldığınız FPS değerleri çok normal hatta benim izlediğim inceleme videosuna göre kat kat daha iyi çünkü benim izlediğim inceleme videosunda oyun 120 FPS'ye kadar düşüyordu.
Hangi video o bana da atabilir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kral gönderdiğin videoda yüksek ayarlarda sabit 250 280 arası alıyor ama benim PC en düşük ayarlarda 200 230 arası genellikle 210 veya 220 de geziniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı