ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP051 alınır mı?

Burada baya bir paylaşım yaptım.
Oyun ve diğer testleri yaptım.
Hocam cok sag olun fakat nvıdıanın buna bır el atması gerek testlerde ekran kartı dusuk calısıyor

Burada baya bir paylaşım yaptım.
Oyun ve diğer testleri yaptım.
Ben sadece valo oynayacagım 300+Fps alır mıyım?
bırde sıcaklık ve fan durumu nasıl?

Hocam cok sag olun fakat nvıdıanın buna bır el atması gerek testlerde ekran kartı dusuk calısıyor

Sıcaklıklar 70-80 civarı, bide valo açılmıyor bende.
Tpm sorunu var çözmeye çalışıyorum.

Valo 250+ üzeri rahat veriyor.
Ping ile sorun yaşayanlar varmış, şayet bende problem olmadı.

@Messüüü 4050/4060ların hepsi öyle hocam yazılımla çözerler.

@ilhami Yeşil hocam driverleri nerden indirmiştin seni yakalamışken sorayımda pc gelince sorun yaşamıyım. Bazılarında bluetooth yüklenirken sorun oluyormuşta.

Dosya Ekleri

• Valorant (2).png
    Valorant (2).png
    2,5 MB · Görüntüleme: 148
  • Valorant.png
    Valorant.png
    3 MB · Görüntüleme: 140
Sıcaklıklar 70-80 civarı, bir de Valorant açılmıyor bende.
TPM sorunu var çözmeye çalışıyorum.

Valorant 250+ üzeri rahat veriyor.
Ping ile sorun yaşayanlar varmış, şayet bende problem olmadı.

Sag olun hocam aşırı mutlu ettınız yuksek ayarlarda mı şu an da çok mutlu ettınız keyfım yerıne geldı arkadas @blacbeard wattın yazılımla duzelecegını soyledı gercekten boyle bır şey mumkun olur mu yoksa yenı gelecek olan laptoplar mı oyle gelir?

Sag olun hocam aşırı mutlu ettınız yuksek ayarlarda mı şu an da çok mutlu ettınız keyfım yerıne geldı arkadas @blacbeard wattın yazılımla duzelecegını soyledı gercekten boyle bır şey mumkun olur mu yoksa yenı gelecek olan laptoplar mı oyle gelir?
Occt de test yaptığım zaman 140 watt görüyor.
Sadece oyunlarda watt değeri düşük kalıyor.
Ona da zamanla bir ayar gelir diye tahmin ediyorum.
Valo ayarları orta seviye grafikte idi, fazla fark etmez max ile. Zaten 200+ Fps üzeri rahat veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (41).png
    Ekran Görüntüsü (41).png
    51,1 KB · Görüntüleme: 134
Merhaba herkese iyi bayramlar. Ben de ürünü aldım ancak sürücü yükleme sorunu yaşadım. Alan arkadaşlar da bununla kaeşılaştılar mı Bluetooth sürücüsü yüklenemedi.

Üzmez üzmez merak etme, açıp oynamaya başla kaliteyi fark edersin.

M.2 slotu 2 adet yani 1 adet takabileceğiniz yer mevcut, RAM modeli ben bunu aldım sorun olmadı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...msung-4800mhz-8gb-sifir-oem-1090114461/detay/
Bir de 8 GB yerine 16 takmanız büyük ihtimal destekler ama tam emin değilim.
İstersen sosyalde konu aç bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mutlaka.

Hocam RAM aldığınız yer güvenli mi kargo ile gönderim sağlıyor mu?

Hocam RAM aldığınız yer güvenli mi kargo ile gönderim sağlıyor mu?
Ben elden aldın ama yaşça büyük birisi satıcı. Kendisinden 2 sene önce İşlemci de almıştım.
Güvenilir yani merak etme. Elinde 6-7 tane daha olması lazım satmadıysa. Kargo olayını da sorman lazım. Büyük ihtimal yapabilir ama kendi adıma karar vermeyim.

Merhaba herkese iyi bayramlar. Ben de ürünü aldım ancak sürücü yükleme sorunu yaşadım. Alan arkadaşlar da bununla kaeşılaştılar mı Bluetooth sürücüsü yüklenemedi.
ASUS TUF Gaming A15 (2023)|Dizüstü Bilgisayar Oyun|ASUS Türkiye
Buradan tedarik edebilirsin. Bluetooth driver Mediatek olabilir. Realtek dene yinede olmazsa diğerini yükle.

Soğutma konusunda başarılı değil Acer Predator / Nitro serilerinden bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı