ASUS TUF Gaming A15 için RAM ve SSD yükseltme önerisi

Evet hocam tek slotta olması daha da mantıklı geldi. Yoksa bu sistemin 32 Max'da kalması bence de kabul edilebilir değil. Kaldı ki render vs uğraşıyor olsam 128 olmadığı için bunu direkt elerdim. Uzun yıllar kullanma niyetindeyim dolayısıyla daha sonraları 64 veya 48e çıkmayı düşünebilirim normal kullanıcı olarak. Şu an en ucuz ve performanslı yoldan 32 GB yapmalıyım. En mantıklı senaryo bu.

Alacaginiz ürün Dual channel 8 yani 16. bir tane 8'i çıkarıp 32 takıp 40 yapabilir misiniz acaba?

Alacaginiz ürün Dual channel 8 yani 16. bir tane 8'i çıkarıp 32 takıp 40 yapabilir misiniz acaba?
Olabilir aslında fakat ikisini eşit dağıtmak mantıkli olmaz mı? Zira 32 GB bozulursa direkt 8 e kalırım. Diğer türlü olursa 16gb kalır elimde. Aklıma gelmedi değil ama risk faktörünü elimine edemedim.

Evet hocam tek slotta olması daha da mantıklı geldi. Yoksa bu sistemin 32 maxda kalması bence de kabul edilebilir değil. Kaldı ki render vs uğraşıyor olsam 128 olmadığı için bunu direkt elerdim. Uzun yıllar kullanma niyetindeyim dolayısıyla daha sonraları 64 veya 48e çıkmayı düşünebilirim normal kullanıcı olarak. Şu an en ucuz ve performanslı yoldan 32 GB yapmalıyım. En mantıklı senaryo bu.

Altta soğutucu veya yükseltici vs var mı? Testlerde sıcaklıklar yüksekti benzerlerine göre.
Yukseltici var hocam.

hocam incelemedeki sıcaklıklar korkunç siz nasıl 78° de oyunuyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukseltici var hocam.
Tam olarak ne var hocam? Ben de temin edeyim memnun iseniz bir ikamesini. F/p açısından bu ürünü tercih ettim ben. Ram ve SSD yükselterek Max verime böyle ulasabiliyorum. Nitro 16 vardı 48 e ama onun fiyat 54k ya çıkınca buna yöneldim. Bizim ürünün sıkıntısı ekranın 15.6" olması. Eğer 16.1" veya 17.3" olsaydı soğutma daha iyi olurdu.

Tam olarak ne var hocam? Ben de temin edeyim memnun iseniz bir ikamesini. F/p açısından bu ürünü tercih ettim ben. Ram ve SSD yükselterek Max verime böyle ulasabiliyorum. Nitro 16 vardı 48 e ama onun fiyat 54k ya çıkınca buna yöneldim. Bizim ürünün sıkıntısı ekranın 15.6" olması. Eğer 16.1" veya 17.3" olsaydı soğutma daha iyi olurdu.

Sağlam bir ürün f/p olarak en iyi bu gibi.

@Artoria Pendragon Konuyla alakasiz ama PPnin hangi manga/ animeden olduğunu öğrenebilir miyim?

Karakteri ben de tanımıyorum, okumadım hangi mangadaysa. Bir ara karşıma düşmüştü öyle PP yaptım :D

Olabilir aslında fakat ikisini eşit dağıtmak mantıkli olmaz mı? Zira 32 GB bozulursa direkt 8 e kalırım. Diğer türlü olursa 16gb kalır elimde. Aklıma gelmedi değil ama risk faktörünü elimine edemedim.
RAM'ler kolay bozulan parçalar değiller, dediğiniz durum pek mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı