ASUS TUF Gaming A17 alınır mı?

Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
2 Gün sonra bu laptopu almağı düşünüyorum. Fıyatına değer bir laptop mu? Isınmada sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.

ASUS TUF Gaming A17

-Model: ASUS TUF Gaming'a17.
-17.3” 120Hz FHD IPS-type.
-AMD Ryzen 5-4600H.
-NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4 GB.
-16 GB DDR4.
-256 GB PCI-e SSD + 1TB HDD.
-3 cell, 48WH.
-RGB backlit KB.
-Windows 10 Pro.
Fiyat: 9780 TL.

Evet çok ısınır onun için almanı önermem. Bütçene göre bir bilgisayar toplayabilirim sana.

Veya hazır sistem alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
TUF serisi diğer tüm laptoplar gibi normal derecede ısınıyor. Bu bilgisayarı 2 aydır kullanıyorum 1 kere bile sıcaklıktan dolayı darboğaz yapmadı.
Turbo Boost'u kapatarak 25 derecelik ısı düşüşü de elde ediliyor. Isınma sıkıntısı yok. Bu arada kullanıyorum dediğim laptop Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti konfigürasyonlu olanı.

TUF serisi diğer tüm laptoplar gibi normal derecede ısınıyor. Bu bilgisayarı 2 aydır kullanıyorum 1 kere bile sıcaklıktan dolayı darboğaz yapmadı.
Herkes Asus Tuf A serisinin ısınmasını konuşuyor bende alacaktım testler internete düştü ve vazgeçtim sıcaklık değerlerinden dolayı.

Herkes ASUS TUF'a serisinin ısınmasını konuşuyor bende alacaktım testler internete düştü ve vazgeçtim sıcaklık değerlerinden dolayı.

2 Aydır kullanıyorum. Isınma sıkıntısıyla karşılaştım ama diğer tüm laptoplar gibi ısınıyor.

Dikkatiniz için herkese teşekkür ederim. Bu laptopu almam istememin sebepi: 120Hz ve 17inch olması. Eğer sorun ısınma problemiyse, soğutucu ile idare etmek olur mu? Yani laptop altı soğutucu kutu gibi bir şey.

Dikkatiniz için herkese teşekkür ederim. Bu laptopu almam istememin sebepi: 120Hz ve 17inch olması. Eğer sorun ısınma problemiyse, soğutucu ile idare etmek olur mu? Yani laptop altı soğutucu kutu gibi bir şey.
Kaliteli bir marka alırsanız olur ama bu fiyata 1660 Ti'lı laptoplar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı