ASUS TUF Gaming B650-Plus alınır mı?

Tamamdır hocam Tomahawk almak isterdim ancak hala alınacak RAM, SSD kasa PSU gibi çok şey var o yüzden MSI Pro'yu almam daha iyi olur. Yardımınız için teşekkürler.
Rica ederim hayırlı olsun.

Ancak şunu da bilmenizi isterim, ilk attığınız TUF
Msı pro dan daha iyi. Tuf da gen5 ssd desteği var.

Rica ederim hayırlı olsun.

Ancak şunu da bilmenizi isterim, ilk attığınız TUF.
MSI Pro'dan daha iyi. TUF da gen5 SSD desteği var.

Hocam william_butcher hocam DDR5 sorunlarıyla boğuştuğunu söylediği için o modelden vazgeçmiştim aslında ama. Gen5 SSD özelliği ne işe yarar?

Hocam william_butcher hocam DDR5 sorunlarıyla boğuştuğunu söylediği için o modelden vazgeçmiştim aslında ama. Gen5 SSD özelliği ne işe yarar?
Haksız değil. Gen 5 portu çok daha hızlı SSD takmana imkan sağlıyor ancak bu SSD ler şuan ekran kartı parasına satılıyor :D

Yani MSI pro da gen 4 var, gen 5 SSD alsan bile yüksek hızlara çıkmayacaktır.

İkisi de birbirine çok yakın anakartlar, ben olsam Tomahawk alır geçerim ancak bu ikisi arasında bende kararsız kaldım.

Aynen öyle hocam 2 gündür anakart bakıyorum ASUS Gigabyte ASRock derken kafam 2 günde markalarla doldu. En son en azından MSI Pro'yu buldum bütçeme biraz daha uygun baktıklarıma göre.

İkisi de birbirine çok yakın anakartlar, ben olsam Tomahawk alır geçerim ancak bu ikisi arasında bende kararsız kaldım.

Şaka gibi ya biraz önce Hepsiburada 5600e satıyordu şimdi görünmüyor galiba HB'nin stoku bitti. 6000TL'ye tekra market satıyor ama güvenilir mi bilmiyorum. Birkaç tane konu açılmış güvenilir diye ama bilemedim.

Son düzenleme:
Şaka gibi ya biraz önce Hepsiburada 5600e satıyordu şimdi görünmüyor galiba HB'nin stoku bitti. 6000TL'ye tekra market satıyor ama güvenilir mi bilmiyorum. Birkaç tane konu açılmış güvenilir diye ama bilemedim.
Bence hayat mesaj vermeye çalışıyor, tomahawk al diyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı