ASUS TUF Gaming F15 alınır mı?

Bütçe
30000
Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN158 Intel Core i5 12500H 15.6 böyle bir laptop aklımda var duruşu falanda çok hoş sizce alınır mı? Oyun için alacağım biliyorum 8 GB RAM yetersiz ama bir 8 GB RAM daha alabilirlim.
Hocam sorun sadece rami değil 3050 çok kötü bir ekran kartı bana kalırsa aynı şekilde 4050 de öyle 3060 bakmanızı öneririm.

Isınan bir cihaz alınmaz.
Eski serilerinde ısınma problemi varmış ama bu yeni serisinde öyle bir problem kalmadığını söylüyor kullanan arkadaşlarım.

Hocam sorun sadece RAM'i değil 3050 çok kötü bir ekran kartı bana kalırsa aynı şekilde 4050 de öyle 3060 bakmanızı öneririm.

Eski serilerinde ısınma problemi varmış ama bu yeni serisinde öyle bir problem kalmadığını söylüyor kullanan arkadaşlarım.

Yok ısınma sorunlu bu seri. Isınınca frekansı düştüğü için performans da azalıyor.

Isınan bir cihaz alınmaz.

Eski laptopumdan soğutucu var hocam.

Hocam sorun sadece RAM'i değil 3050 çok kötü bir ekran kartı bana kalırsa aynı şekilde 4050 de öyle 3060 bakmanızı öneririm.

Hocam ne önerirsiniz 30k ya kadar çıkabilir bütçem zorlasam 33, 34, 35 de olur.

Yok ısınma sorunlu bu seri. Isınınca frekansı düştüğü için performans da azalıyor.
O zaman gerçekten alınmaz, arkadaş bence A15 serisi ile karıştırıyor. Bu tarz ısınan bir laptop kullanıyorum. Ekran kartı full yükte frekans düşürecek kadar ısınmaz ama işlemci ile kullanıma girince frekans kısma olabiliyor.

O zaman gerçekten alınmaz, arkadaş bence A15 serisi ile karıştırıyor. Bu tarz ısınan bir laptop kullanıyorum. Ekran kartı Full yükte frekans düşürecek kadar ısınmaz ama işlemci ile kullanıma girince frekans kısma olabiliyor.

Soğutucum var hocam 2000 TL'ye almıştım.

Alınmaz bu daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı