ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN375W alınır mı?

KlorjimM

Hectopat
Teknosa'nın mağazasından ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN375W isimli modeli almak istiyorum ama modelle ilgili internette hiçbir bilgi yok. Sadece Teknosa'nın sitesinde satılıyor gözüküyor. Onda da stok gözükmüyor. Sadece mağazada var yani. Merak ettiğim birkaç soru var. Eğer bu modele veya bu model serisine sahip olanlar varsa cevaplarsa sevinirim.

1) Ürün 2021 ASUS TUF Gaming F15 mi yoksa 2021 olmayan model mi?
2) Thunderbolt 4 destekliyor mu desteklemiyor mu?
3) 2021 serisinde %100 sRGB gözüküyor ekran ama epey de hiçbir modelde öyle gözükmüyor anlamadım sebebini ürünün renk değeri ne?
4) Ürün RTX 3050 sahip ama watt değerini öğrenemiyorum watt değerini bilen var mı?
5) Ayrıca neden böyle bir model numarası var ve hiçbir bilgi yok aynısı mediamarktada var HN373W diye bitiyor ve onunda hiçbir yerde bilgisi bulunmuyor.

Cevaplarken soru numaralarını yazarken cevaplarsanız memnun olurum kafam çok karışıyor.

1) 2021 model.

2) Thunderbolt 4 destekliyor.

3) %62 SRGB'si, 240Hz olanlari %100 olması lazım.

4) 75W GPU'su.

Bütçe nedir ve elden almak şart mı? Bu cihazı almak mantıklı değil çünkü o fiyatlara.

Bütçe 22.000 elden almak şart çünkü Teknosa mağazadan teslimde 12 ay vade farksız taksit yapıyor ve 12 ay vade farksız taksit olması şart

Bütçe 22.000 elden almak şart çünkü Teknosa mağazadan teslimde 12 ay vade farksız taksit yapıyor ve 12 ay vade farksız taksit olması şart.

Bunada bakabilirsin aslında, vade koysa bile bütçeyi aşmıyor mağazada genelde fiyatlar gereksiz derecede pahalı.

1) 2021 model.

2) Thunderbolt 4 destekliyor.

3) %62 srgbsi, 240Hz olanlari %100 olması lazım.

4) 75W GPU'su.

Bütçe nedir ve elden almak şart mı? Bu cihazı almak mantıklı değil çünkü o fiyatlara.
mantıksız olduğunun farkındayım hemde fazlasıyla ama vade farksız 12 ay taksit olması şart vade farkı babam kabul etmediği için olmamalı...

Bunada bakabilirsin aslında, vade koysa bile bütçeyi aşmıyor mağazada genelde fiyatlar gereksiz derecede pahalı.

benimde almak istediğim cihaz aslında buydu 3060 lı laptop bu fiyata imkansız gibi ama muhafazakarlıktan dolayı faizi kabul etmiyolar ve 12 ay olmassada ödicek durumum yok (bi çoğunu ben ödücem her ay bir kısmını babam)

Mantıksız olduğunun farkındayım hem de fazlasıyla ama vade farksız 12 ay taksit olması şart vade farkı babam kabul etmediği için olmamalı...

Benim de almak istediğim cihaz aslında buydu 3060'lı laptop bu fiyata imkansız gibi ama muhafazakarlıktan dolayı faizi kabul etmiyorlar ve 12 ay olmazsada ödecek durumum yok (birçoğunu ben ödeceğim her ay bir kısmını babam)

Anladım hocam, teknosadada artık farklı satıcılar internet sitesinde satış yapmaya başladığı için karışmış durumda satıcının Teknosa'nın kendisi olduğuna emin olup oyle gidin mağazaya sonra baktığınız cihazı mağazada goremeyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı