İnceleme ASUS TUF Gaming F15 FX506LH 1 Yıllık Kullanıcı Deneyimi

Bende var hatta Windows 11 ama bir sorun yok.

Sorunu çözdüm, Windows'u yanlışlıkla HDD'ye kurmuşum. SSD'ye kurdum, şu an yağ gibi akıyor.

Cihazın fanları turbo modda iken işlemci sıcaklıkları söylediğiniz gibi 95 civarı mı oluyor?

Cihazın fanları turbo modda iken işlemci sıcaklıkları söylediğiniz gibi 95 civarı mı oluyor?
Turbo modda ortalama 95-100 derece alıyorum. Termal macun (MasterGel Maker Nano) en son Ağustos 2022'de yenilendi.

Harika bir rehber elinize sağlık gerçekten Asus Tuf Gaming F15 gibi çok tercih edilen bir modelin her ince ayrıntısna kadar yazmışsınız. İnanın bende ne bu kadar yazı yazacak kadar sabır ne de dikkat var.

Harika bir rehber elinize sağlık gerçekten ASUS TUF Gaming F15 gibi çok tercih edilen bir modelin her ince ayrıntısna kadar yazmışsınız. İnanın bende ne bu kadar yazı yazacak kadar sabır ne de dikkat var.

Çok güzel bir rehber olmuş benim bir sorum olacaktı Turbo modda oyun oynarken 95 derece işte oyundan cikiyorum 95 olarak kalıyor ve bilgisayarı alalı 4 ay oldu ve eskisinden birkaç saniye daha geç açılıyor bostayken isiniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…