ASUS TUF Gaming F15 İlk Kurulumda Ne Yapılmalı?

Son düzenleme:
Acayip az miktarda ileri geri oynuyor sinir oldum.

Şimdi şuan ki Samsung ram'in yanında kingston ram kullanmakla aynısından 2 tane kullanmanın arasında çok fark var mı?
Eskiden dual'de 2933 mhz oluyordu ama bios güncellemesiyle 3200mhz'ye çıktı. Sıkıntı yok yani. Bu arada win11'i 22000.168'den sonra gelen sürüme bakıp öyle kuracağım. Bugün hem tereddüte kaldım hem biraz yorgunum :D
Bir de bu pil ışığı turuncu yanıyor bende şu an. Bu ne demek?

Son düzenleme:
Eskiden Dual'de 2933 MHz oluyordu ama BIOS güncellemesiyle 3200MHz'ye çıktı. Sıkıntı yok yani. Bu arada Windows 11'i 22000.168'den sonra gelen sürüme bakıp öyle kuracağım. Bugün hem tereddüte kaldım hem biraz yorgunum :D
Bir de bu pil ışığı turuncu yanıyor bende şu an. Bu ne demek?

Fare de mi yoksa laptop da mı? Bir de pilin her seferinde %100 şarj olmasını nasıl engelliyebilirim, genelde prizde kullanıyorum.

Bu RAM'i de alacağım uygun değil mi? Başka öneriniz var mı?

Fare de mi yoksa laptop da mı? Bir de pilin her seferinde %100 şarj olmasını nasıl engelliyebilirim, genelde prizde kullanıyorum.

Bu RAM'i de alacağım uygun değil mi? Başka öneriniz var mı?

Bilemiyorum benimde kafam karışık ama bu bizim aldığımızdan. Yani gönül rahatlığı ile alabilirsin. MyAsus'ta özelleştirme gibi bir yer var. Oradan %60'ı seçebilirsin. Işık da beyaza döndü sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı