ASUS TUF Gaming F15 LoL'de düşük FPS

Bugün taktım ramimi. Bu ramler oldu fakat görev yöneticisinden ram hızı 3200mhz den 2933'e düştü. cmd'den kontrol ettiğimde ise 3200 yazdı.
FPS değerliğim ise baya bir arttı. lol!de 100-120 arası alırken 190-220 arası almaya başladım. Sea of Thieves'te en düşük ayarlarda 120-140 arası alıyorum. Minecraft'ta orta ayarlarda ortalama 140 fps aldım. Sea of Thieves'te GPU kullanımı ultra ayarlarda %99'u buldu. Kısacası ram almak fps sorunu büyük oranda çözüyor fakat bu görev yöneticisinde ram hızını yanlış gösterme sorununa yardımcı olabilecek kişiler yazabilirse çok memnun olurum.

Bugün taktım RAM'imi. Bu RAM'ler oldu fakat Görev Yöneticisi'nden RAM hızı 3200MHz'den 2933'e düştü. CMD'den kontrol ettiğimde ise 3200 yazdı.
FPS değerliğim ise bayağı bir arttı. LoL! De 100-120 arası alırken 190-220 arası almaya başladım. Sea of Thieves'te en düşük ayarlarda 120-140 arası alıyorum. Minecraft'ta orta ayarlarda ortalama 140 FPS aldım. Sea of Thieves'te GPU kullanımı Ultra ayarlarda %99'u buldu. Kısacası RAM almak FPS sorunu büyük oranda çözüyor fakat bu görev yöneticisinde RAM hızını yanlış gösterme sorununa yardımcı olabilecek kişiler yazabilirse çok memnun olurum.

Valorant CS:GO'da denediniz mi hocam? Aldığınız RAM'in linkini atar mısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı