hangi rami alıcaz biraz aydınlatır mısınRam almayı düşünüyorum. Yakın zamanda alabilirsem yazarım.
hangi rami alıcaz biraz aydınlatır mısınRam almayı düşünüyorum. Yakın zamanda alabilirsem yazarım.
Bugün taktım RAM'imi. Bu RAM'ler oldu fakat Görev Yöneticisi'nden RAM hızı 3200MHz'den 2933'e düştü. CMD'den kontrol ettiğimde ise 3200 yazdı.Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami - KVR32S22S8/8
KVR32S22S8/8 Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
FPS değerliğim ise bayağı bir arttı. LoL! De 100-120 arası alırken 190-220 arası almaya başladım. Sea of Thieves'te en düşük ayarlarda 120-140 arası alıyorum. Minecraft'ta orta ayarlarda ortalama 140 FPS aldım. Sea of Thieves'te GPU kullanımı Ultra ayarlarda %99'u buldu. Kısacası RAM almak FPS sorunu büyük oranda çözüyor fakat bu görev yöneticisinde RAM hızını yanlış gösterme sorununa yardımcı olabilecek kişiler yazabilirse çok memnun olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.