Açıkcası söyliyeyim ben sadece o 2 cihazı alacak olsam Casper'i alırdım. HP düşünüyordum 2 gün öncesiye kadar GTA 5 testinden sonra cihazdan baya baya soğudum. Fan sesine katlanarak Casper alırdım.Peki sizce HP mi almalıyım Casper mi?
Açıkcası söyliyeyim ben sadece o 2 cihazı alacak olsam Casper'i alırdım. HP düşünüyordum 2 gün öncesiye kadar GTA 5 testinden sonra cihazdan baya baya soğudum. Fan sesine katlanarak Casper alırdım.Peki sizce HP mi almalıyım Casper mi?
Sanırım Casper'a yöneleceğim. Fan sesi çok mu rahatsız edici seviyede?Açıkcası söyliyeyim ben sadece o 2 cihazı alacak olsam Casper'i alırdım. HP düşünüyordum 2 gün öncesiye kadar GTA 5 testinden sonra cihazdan baya baya soğudum. Fan sesine katlanarak Casper alırdım.
Kulaklık takarsan duyulmuyor. Kulaklıksız oyuncuysan sorun olabilir sadece.Sanırım Casper'a yöneleceğim. Fan sesi çok mu rahatsız edici seviyede?
HP al bu ikisi arasındaysan.Peki sizce HP mi almalıyım Casper mi?
Tamamdır teşekkür ederim her şey için. Sanırım Casper'dayımKulaklık takarsan duyulmuyor. Kulaklıksız oyuncuysan sorun olabilir sadece.
2 GB VRAM farkı, 22 ms ekran farkı, MUX farkı var. Değmez HP almaya.HP al bu ikisi arasındaysan.
Daha mantıklı geldi. Dediğim gibi eğer daha uygun bir şey bulamazsam Casper alacağım sanırım.2 GB VRAM farkı, 22 ms ekran farkı, MUX farkı var. Değmez HP almaya.
Bulamazsın, HP 54-65 FPS arası veriyor GTA 5 gibi bir oyunda bile. HP tercih etmeni önermem.Daha mantıklı geldi. Dediğim gibi eğer daha uygun bir şey bulamazsam Casper alacağım sanırım.
12 ay taksit ile almayı düşünüyorum, 6 ay bir tık tuzlu kalıyor.Teknosa'da 6 taksit oluyor onu belirtiyim HP.
Şu anki bilgisayarım HP GTX 1050 ekran kartı var, çok saçma geldi o değerleri alması. Ben zaten o değerleri görüyorum.Bulamazsın, HP 54-65 FPS arası veriyor GTA 5 gibi bir oyunda bile. HP tercih etmeni önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.