ASUS TUF Gaming F15 Wi-Fi gözükmüyor

Fthyrl

Decapat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming FX506LHB-HN323 laptopta Wi-Fi sorunu yaşıyorum. Wi-Fi gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

PC'yi yeni aldıysanız Windows'tan arama kısmına girin ve güncelleştirmeleri denetle yazın. Karşınıza çıkan sayfada güncelleştirmeleri denetle butonuna basın ve gelen bütün güncelleştirmeleri yapın. Bilgisayarınız yeni ise içinde herhangi bir sürücü olmaz, bu da Wi-Fi kartının düzgün çalışmamasına neden olur.

Bilgisayarı yeni mi kurdunuz? Veya yeni mi format attınız?
Bilgisayarı yeni mi kurdunuz? Veya yeni mi format attınız?
Format attımda güncelleştirmelerin hepsini yaptım cihaz ablamındı bana verdi.

PC'yi yeni aldıysanız Windows'tan arama kısmına girin ve güncelleştirmeleri denetle yazın. Karşınıza çıkan sayfada güncelleştirmeleri denetle butonuna basın ve gelen bütün güncelleştirmeleri yapın. Bilgisayarınız yeni ise içinde herhangi bir sürücü olmaz, bu da Wi-Fi kartının düzgün çalışmamasına neden olur.
Yaptım kanka onları

Ablamdaykende vardı bu sorun sonradan ortaya çıktı ama yazılımsal olduğunu düşünüyorum

LAN Sürücün: Link
MediaTek Wireless LAN Sürücün: Link
Intel Wireless LAN Sürücün: Link

Bunları eğer cihazında internet yoksa başka bir cihaza indir, usb veya başka yolla cihazına aktar. Daha sonra hepsini tek tek çalıştır ve kur. Yeniden başlat.
-W11 için-

LAN Sürücün: Link
MediaTek Wireless LAN Sürücün: Link
Intel Wireless LAN Sürücün: Link

Bunları eğer cihazında internet yoksa başka bir cihaza indir, usb veya başka yolla cihazına aktar. Daha sonra hepsini tek tek çalıştır ve kur. Yeniden başlat.
-W11 için-
Benimki Windows 10 kanka

Olmazsa yükseltiyim 11 e

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı