ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-RV066W alınır mı?

Bütçe
80000
Bir de ASUS'un niye 5070'li laptopu bu attığınız benim ilk attığım 5060LIDAn daha ucuz :)

İndirim vardı Hepsiburada'da ama bitmiş şimdi linke girirseniz fiyatın arttığını görüceksiniz.
76 binden 80 bin liraya çıkmış.
En iyisi stok beklemek üstteki arkadaşın attığı MacBook Pro tıp için daha makul geldi bana da.

hocam mac düşünür müsünüz
sessiz çalışır taşıması kolay not tutmak için birebir eksi yanı oyun kurarken biraz uğraştırır onun
https://www.akakce.com/laptop-noteb...sd-14-2-mw2w3tu-a-gumus-fiyati,812170565.html
Maca o kadar açık bakmıyorum ne yazık ki

İndirim vardı Hepsiburada'da ama bitmiş şimdi linke girirseniz fiyatın arttığını görüceksiniz.
76 binden 80 bin liraya çıkmış.
En iyisi stok beklemek üstteki arkadaşın attığı MacBook Pro tıp için daha makul geldi bana da.
O biraz sıkıntı oldu hepsiburada bir daha indirim vermez gibi duruyor. 76bin baya iyi fiyattı oysaki

Maca o kadar açık bakmıyorum ne yazık ki.

O biraz sıkıntı oldu Hepsiburada bir daha indirim vermez gibi duruyor. 76bin bayağı iyi fiyattı oysaki.

Stoklara yeni eklendi bunun fiyatı iyi gözüküyor alınabilir.
QHD ekran 240 Hz işlemcisi ASUS TUF modelinden çok daha iyi 2 TB SSD ile geliyor bu da büyük bir +

Stoklara yeni eklendi bunun fiyatı iyi gözüküyor alınabilir.
QHD ekran 240 Hz işlemcisi ASUS TUF modelinden çok daha iyi 2 TB SSD ile geliyor bu da büyük bir +
Konu ve başlıktan bağımsız olarak şahsi fikrinizce hocam
11.11 ve black friday yaklaşırken 4000 serisi laptoplarda fiyat düşüşleri olur mu? 5000 serisi piyasada egemenliği alır mı? temmuz fiyatlarına geri dönmek çok hoş olurdu

Konu ve başlıktan bağımsız olarak şahsi fikrinizce hocam.
11.11 ve Black Friday yaklaşırken 4000 serisi laptoplarda fiyat düşüşleri olur mu? 5000 serisi piyasada egemenliği alır mı? Temmuz fiyatlarına geri dönmek çok hoş olurdu.

Efsane kasım'da indirim olabilir bence beklemede kal.

HP servisi nasıl hocam siz hiç sıkıntı yaşadınız mı?

Ortalama diyebilirim hocam ne iyi ne kötü Victus 16 modellerinde Hall sensör sorunu çıktı kesin çözüm bulamadılar kabloyu çıkarıyorlar ısınma sorunu oluyor ya da anakartı değiştiriyorlar yeniden aynı sorun karşılaşıbiliyorsunuz ama bu model de öyle bir sorun yok servisten bir yana sıkıntı olmaz.

Ortalama diyebilirim hocam ne iyi ne kötü Victus 16 modellerinde Hall sensör sorunu çıktı kesin çözüm bulamadılar kabloyu çıkarıyorlar ısınma sorunu oluyor ya da anakartı değiştiriyorlar yeniden aynı sorun karşılaşıbiliyorsunuz ama bu model de öyle bir sorun yok servisten bir yana sıkıntı olmaz.
Teşekkürler iyi akşamlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı