Mouse almak istiyorum. ASUS TUF Gaming M3 gen II Aura Sync RGB 8000 DPI sensor 60 milyon tıklama ömrü 59 gram nasıldır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu bütçedeki bir kablosuz fareden iyi bir performans beklenebilir mi? Bence 1400-1500TL altında kablosuz alınmaz. ASUS alınabilir bence.
Mcu su ve malzeme kalitesi konusunda bu bütçedeki bir kablosuz fare kesinlikle sorun çıkaracaktır. Sensörü iyi fakat bu btüçede satılmasının elbet bir sebebi vardır.
Kendinizi böyle mi kandırıyorsunuz hocam önerdiğiniz ASUS modelinden kat kat daha iyi mouse.
Kendimi kandırmıyorum fakat dediğim gibi bu bütçedeki bir Wireless oyuncu faresindense ASUS olanı almak daha mantıklı ki sensör olarak evet daha iyi ama sorun çıkaracaktır. Kararı konu sahibine bırakıyorum ben.
Attığım mouse hem kablolu hem kablosuz bir şekilde kullanabiliyor sayın hocam![]()
Onu biliyorum fakat kablosuz özellikli ve 3311 gibi bir sensöre sahip bir fare sonuçta fiyatı çok uygun geldi ki öyle de zaten. Sensörü 1400TL'lik ATK farelerle aynı olduğu için alınmaz demiştim Aigo modeli. Ama karar konu sahibinde tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.