ASUS TUF Gaming VG249Q alınır mı?

mami.45

Hectopat
Daha fazla  
Monitör bakıyorum. 144Hz veya 165Hz, pivotlu ve IPS bir monitör arayışına girdim ve ASUS VG249Q karşıma çıktı alınır mı? Başka önerilere açığım.

AOC 24G2U tavsiye ederim ghosting neredeyse sıfır IPS panel dik duruma vs gelebiliyor kendim kullanıyorum.

Bir de hocam ürün değerlendirmelerin ortalamasının iyi olduğuna bakmayın insanlar dandik bir monitörden geçince ghostingi göz ardı edip görmezden geliyor.

AOC 24G2U tavsiye ederim ghosting neredeyse sıfır IPS panel dik duruma vs gelebiliyor kendim kullanıyorum.

Bir de hocam ürün değerlendirmelerin ortalamasının iyi olduğuna bakmayın insanlar dandik bir monitörden geçince ghostingi göz ardı edip görmezden geliyor.

Dediğiniz monitör gerçekten iyi ancak haftalardır hiçbir yerde stokta değil maalesef.

Alınır iyi monitör. MSI MAG245R2 daha iyi bir tercih olur bu bütçede. Viewsonic XG2405-2 alternatif olarak bakabilirsiniz.

Asus serilerinde çok fazla problem olduğunu gördüm gidip vatan bilgisayara direk orda piksel testi yaparak msi Mag245R2 Aldım 165 hz mükemmel.Tavsiye edebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı